MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ata Demirer ve Türkücü Ceylan'dan şok itiraflar

Ata Demirer'den bomba gibi bir aşk itirafı geldi. Ata Demirer yıllar sonra Ceylan'a aşık olduğunu açıkladı, ünlü komedyenin bu itirafına cevaben Ceylan'dan başka itiraf geldi.

Ata Demirer geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında şarkıcı Ceylan için itirafta bulunmuştu. Ünlü komedyenin bu itirafına Şarkıcı Ceylan, sosyal medya üzerinden dönüş yaptı.Ata Demirer, Ceylana aşk itirafında bulunduğu o röportajda çocukluk anılarını anlatmış, "Çocukken Küçük Ceylan'a âşıktım ve o bunu bilmiyordu. En yakın arkadaşım Süleyman'la konserine bile gitmiştik. Ceylan sahnedeyken bir an bana baktı gibime geldi. Çıkışta bunu Süleyman'a anlattım. O da 'Sana değil bana baktı oğlum' deyince kavga ettik" demişti.

Şarkıcı Ceylan'dan bu itirafa hızlı bir yanıt geldi. Ünlü türkücü müzik şirketinin Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Sevgili Ata Demirer, yıllar sonra açıklıyorum! O konserde ben sana bakmıştım. Şimdiyse başarına ve tüm yaptığın işlere hayranım. Geçmişte sen bana aşıktın belki ama ben şimdi senin başarına hayranım. Güzel sözlerin için çok teşekkürler. Yeni filminizde bol gişeler dilerim."

ATA DEMİRER'İN YENİ FİLMİNDEN KÖTÜ HABER

Son iki filmleri; Berlin Kaplanı ve Eyvah Eyvah'ta büyük başarı yakalayan ünlü komedyen Ata Demirer bu defa beklentiyi karşılamadı. Ata Demirer'in başrollerini Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen'le paylaştığı, "Niyazi Gül Dörtnala" filmini ilk üç günde 199 bin 221 kişi tarafından izlendi.

Ata Demirer'in "Berlin Kaplanı" filmi ilk üç günde 510 bin 542 kişi tarafından izlenirken, 'Eyyvah Eyvah 3' filmi ise ilk üç günde 778 bin 475 kişilik gişesiyle büyük başarı yakalamıştı. İlk üç gün rakamlarına göre "Niyazi Gül Dörtnala" diğer beş filmin hepsinin gerisinde kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler