MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atilla Taş'ın Yeni Şafak yazarına cevabı paylaşım rekorları kırıyor

Atilla Taş yine olay yaratacak bir tartışmaya imza attı. Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cemile Bayraktar'ın, kendisinin Meydan Gazetesi'nde yazarlık yapmasını eleştirmesine Atilla Taş'ın verdiği cevap paylaşım rekorları kırdı.

Atilla Taş, son dönemlerde sanatından çok muhalif duruşu ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cemile Bayraktar'ın, kendisinin Meydan Gazetesi'nde yazarlık yapmasını eleştirmesine Atilla Taş öyle bir yanıt verdi ki sosyal medya yıkıldı.

Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar, Atilla Taş'ın Meydan gazetesinde yazmasına göndermede bulunarak Twitter hesabından, "Nasrettin Hoca da demiş ki; Atilla Taş'ın gazetede yazacağına inanıyorsun da, hocanın Mason olduğuna mi inanmıyorsun? Nasrettin hakli" yazdı.

Atilla Taş bu tweete "Nasrettin hoca demiş ki kabataş'a,intihar eden katırlara,kendi yanan çadırlara inanıyorsun da yazarlığım mı tuhaf geliyor?" diye cevap verdi. Atilla Taş'ın bu cevabı Twitter'da retweet ve favori rekoru kırdı.

Atilla Taş'ın beklenmedik bu cevabına sinirlenen Cemile Bayraktar "Kendi çapındaki adamlarla aşık at, ham ham konuşmalarında timeline'ımı meşgul etme, gereksiz tipoloji" diye karşılık verdi.

Atilla Taş ise: "Haklısın seninle muhatap olarak çapı çok düşürdüğümün farkındayım. Dikkate alıcam bunu mitomani (yalan söyleme hastalığı) hanım" diye yazdı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler