MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beni Böyle Sev 85. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'in beğenilen dizisi Beni Böyle Sev son bölümüyle ekrana geldi. Beni Böyle Sev 85. bölümünde Ömer'in canı Ayşem'den harçlık almasına sıkıldı. Öte yandan Menteş'in gözü ise Cevdet'in üzerinden ayrılmadı.

Beni Böyle Sev 85. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Ayşem'in kendisine harçlık bırakması Ömer'in her gün biraz daha canının sıkılmasına neden oldu. Beğenilen dizi sıcacık hikayesiyle bu akşam da izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı ve ekrana kitledi. 31 Ocak akşamı yayınlanan Beni Böyle Sev son bölümde Ömer, bu durumu çözmek için neler yaptı merak konusu oldu.

MENTEŞ'İN GÖZÜ CEVDET'İN ÜSTÜNDE

Beni Böyle Sev 85. bölümde Ayşem'in işe giderken harçlık bırakması Ömer'in canını sıktı. Ayrıca bütün ev işleri kendisine kalan Ömer, komşu kadınların konuşmalarından rahatsız oldu. Ömer'in iş başvurularından da arka arkaya olumsuz haber gelirken Ayşem sınav sonucunu bildirmek için Ömer'i aradı. Fahriye'nin yanına taşınan Reyhan çok mutluydu. Mazhar'dan bir teki kendisinde olan eldivenini istedi. Mazhar eldiveni bir türlü bulamadı. Öte yandan okulun genelinde bir teftiş olacağı haberi duyuldu. Beni Böyle Sev son bölümde Haluk kendisini uzaktan izleyen bir çift gözü fark etti.. Esrarengiz bir adam ortalıkta dolaşmaktaydı. Üstelik Sevinç'ten aldığı bilgiler "kantinciler" için hiç de iyi olmadı. Reyhan'ın ailesi ansızın kapıyı çaldı… Sevinç, Reyhan'ın annesi ile konuştu ve Mazhar'la Reyhan'ın hayatını cehenneme çevirecek adımı attı. Gerçekler ortaya çıktığı için özellikle Seval ve Tolga çok mutluydu. Beni Böyle Sev 85. bölümde Seval, Menteş'e minnet duydu. Öte yandan Cevdet sürpriz bir ziyarette bulundu. Menteş'in gözü Cevdet'in üstündeydi. Cevdet, Seval ve Tolga'ya ailelerinin hakkı olduğunu düşündüğü yüklü bir miktar para teklif etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler