MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Berna Laçin sordu, Mehmet Okur cevapladı

Berna Laçin, Fenerbahçe Ülker'in zaferi sonrası "Var mı Türkiye'de daha önce final four'a kalan?" diye sordu. Mehmet Okur'un Berna Laçin'e verdiği cevaptan sonra Twitter'da tartışma yaşandı.

Fenerbahçe Ülker'in Tel Aviv'de Maccabi'yi mağlup ederek Final Four vizesi alması sonrası Berna Laçin'in sorduğu soru sosyal medyada ilginç bir diyalog yaşanmasına neden oldu. Berna Laçin'in Twitter üzerinden Mehmet Okur'la yazışmalarından sonra takipçiler küfürlü tepki verdi.

Fenerbahçeli olan ünlü oyuncu Berna Laçin ve ile yine sarı lacivertli kulübe gönül veren eski basketbolcu Mehmet Okur arasında yaşanan diyalogda, Laçin; "Var mı Türkiye'de daha önce final four'a kalan" dedi. Mehmet Okur ise; "Efes Pilsen ve o takımda olan Ben..." diye yanıt verdi.
Berna Laçin ise gülerek bu cevaba; "Gitmeseydiniz iyiydi" yanıtını verdi. Okur; "Sanırım yanlış anlaşıldım. Amacım ukalalık yapmak değildi..!! Sevgiler" dedi. Bu yazışmaların üzerine ikili arasında samimi bir diyalog yaşandı ama iki ismin de takipçilerinden farklı yorumlar ve küfüre varan söylemler gelince ikili ekstra mesajlar yazdılar. Gelen olumsuz yorumlara; Berna Laçin; "İnşallah , Fenerbahçe'yle Türkiye'nin şampiyonluğunu görürüz. Sevgiler memleketten. Aşkolsun hiç öyle anlamadım. Memlekette art niyet diz boyu artık. Kimsenin mutluluğuna tahammül yok. Nezaketinize teşekkürler" ifadelerini kullandı. Mehmet Okur ise ; "İnşallah o günler çok yakında. Sevgiler" cevabını verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler