MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beş Kardeş dizisinde şok ayrılık

Kanal D ekranlarında başlayan Beş Kardeş 5. bölümden sonra sürpriz bir şekilde ara vermiş. " Beş Kardeş yayından kalkıyor mu?" sorusunun sorulmasına neden olmuştu. Beş kardeş yeni bölümleri ile Haziran ayında kaldığı yerden devam edecek ancak bir isim eksikle.

Başrollerinde Serkan Keskin, Fatih Artman, Osman Sonant gibi isimlerin oynadığı Beş kardeş yeni bölümleri ile Haziran ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ancak Ay Yapım imzalı Kanal. D'nin komedi dizisi Beş Kardeş'in kadrosundan güzel oyuncu Melisa Sözen ayrıldı.

Beş Kardeş yayından kalkacak iddiaların sonra dizinin fenomenlerinden tepki yağdı. Bunun üzerine dizinin sosyal medya hesaplarından "Haziranda görüşmek üzere..." yazılı bir afiş paylaşıldı.
BEŞ KARDEŞ SON BÖLÜM ÖZETİ
Mukadder Hanım; Canan'ı, Sait'e vermemekte kararlıydı. Başeğmez kardeşler evde bir muhasebe yaptılar ve Canan'ı kaçırmaya karar verdiler. Beş Kardeş bu işi de ellerine yüzlerine bulaştırdı.Orhan, kardeşlerine Taşkın ve Şevval'le birlikte restoran işine girmek istediğini fakat Cevdet tarafından dolandırıldığını anlattı. Beş Kardeş 5. bölümde Turgut'un da aynı kişi tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Cevdet'in peşine düşen Turgut yeni bir maceraya atılmak zorunda kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler