MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Yalan son bölümde yalanlar ortaya çıktı

Başrollerini Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç gibi isimlerin paylaştığı Beyaz Yalan son bölümü 11 Nisan Cumartesi akşamı izleyicileriyle buluştu. Gençlik dizisi Beyaz Yalan 3. bölümü reyting düşüklüğü sebebiyle cumartesi gününe alındı.

BEYAZ YALAN 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Show TV'nin başrollerini Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan, Elif İskender, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Berkan Bulut, Onur Dikmen, Çetin Karakul, Ebru Aytemur, Fatih Dokgöz , Özge İnce, Ayça Yağcıoğlu, Pınar Deniz, Biran Damla Yılmaz ve Dilara Topuklular paylaştıkları, yapımını NTC Medya , yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'ın yaptığı, senaryosunu da Mayıs'ın kaleme aldığı yeni dizisi Beyaz Yalan 3. bölümü11 Nisan Cumartesi akşamı kaldığı yerden devam etti.

Beyaz Yalan dizisi ilk olarak pazartesi akşamı ekrana gelmişyi ancak dizi reyting düşüklüğü nedeniyle cumartesi gününe alındı. Dizinin cumartesi akşamları izlenip izlenmeyeceği ise merak konusu.

BEYAZ YALAN 3. BÖLÜM ÖZETİ

Melek villaya geri döndü. Alara, telefonla Fransa'da hastanede olduğunu haber verince, o sırada villada bulunan Melek'in yalanı ortaya çıktı. Melek'in bu işten nasıl sıyrılacağı Beyaz Yalan son bölümünde ortaya çıktı. Öte yandan Melek ise psikoloğa gitti. Terapi sırasında ise olan biteni doktora itiraf etti. Demir'le Çağlar arasındaki sürtüşme daha da arttı. Melek, Halil'den kurtulmak için plan yaptı. "Halil, Melek'in yakasını bırakacak mı?" sorusu Beyaz Yalan 3. bölümünde heyecanla beklendi.

BEYAZ YALAN DİZİSİNİN KONUSU

İnsanlar çift yaratılmıştır derler... Alara ve Melek'i yan yana görenler, bu sözün doğruluğuna yemin edebilirdi... Bu iki genç kız, sanki birbirinin kopyası gibiydi... Farklı olan tek şey, kaderleriydi... Ağzında gümüş bir kaşıkla doğmuştu Alara... Hayal edebileceği her şeye sahipti, özgürlüğü hariç...

Melek ise yoksulluğun içine açmıştı gözlerini... Güzeldi, iyi kalpliydi, çalışkandı, hırslıydı... Belki de tek ihtiyacı olan şey, bugüne kadar yüzüne gülmeyen şanstı! Beyaz Yalan, bu iki genç kızın hayatlarının kesişmesinin hikayesi... Alara'ya özgürlüğünü, Melek'e de hayat boyu beklediği şansı vaad eden bir oyunun hikayesi...

DİZİNİN OYUNCULARI

Kutsi ve Deniz Baysal'ın başrollerini paylaştığı Beyaz Yalan dizisinde; Ebru Aykaç, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Çetin Karakul, Biran Damla Yılmaz, Fatih Dokgöz , Dilara Topuklular, Berkan Bulut, Elif İskender, Ayça Yağcıoğlu, Özge İnce ve Pınar Deniz gibi isimler rol alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler