MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit'in dizisine yıldız yağmuru

Kara Sevda dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Burak Özçivit'in rol arkadaşları belli olmaya başladı. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini oynayacağı Kara Sevda'ya son olarak Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Furkan Andiç katıldı.

Ay Yapım 'ın başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaşacağı yeni dizisi Kara Sevda ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yanı sıra Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin yer aldığı Kara Sevda'nın kadrosuna, son olarak Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Furkan Andiç dahil oldu. Senaryosunu Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstleneceği Kara Sevda, maden mühendisi bir gencin değişen hayatını anlatacak.

SOMA FACİASI CANLANDIRILACAK

Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Kara Sevda'da Türkiye'nin tarihine kara bir leke olarak kalacak Soma faciası da canlandırılacak. Burak Özçivit, Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç bir adamı canlandıracak. Ay Yapım imzalı Eylül 2015′te star Tv ekranında izleyeceğimiz dizinin senaryosunu; Anıl Eke ve Özlem Yılmaz yazıyor. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin ayrıntıları ne olacak merak konusu.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan Burak Özçivit, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan yakışıklı oyuncu, çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler