MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cemil İpekçi 'Suriye' diye bağıran 300 mülteciye tepki gösterdi

Dün sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Suriyeli sığınmacılarla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme oturan modacı Cemil İpekçi bugün yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 300 Suriyeli Mülteci'nin Florya Tesislerinde denize girip 'Suriye' diye bağırması üzerine İpekçi de yine Twitter'da iş başındaydı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Suriyeli mültecilere vatandaşlık hakkı vereceğiz' açıklaması üzerine dün modacı Cemil İpekçi'nin Twitter üzerinden yaptığı yorum çok konuşulmuştu. İpekçi: 'Vatanını satıp kaçmış üç milyon uyuzu bize kan diye sokşturmaya çalışanlar var' demişti. Ünlü modacının bu açıklamasına destek veren de vardı, tepki gösteren de...> Vatanını satıp kaçmış üç milyon uyuzu bize taze kan diye sokuşturmaya çalışanlar var......

-
Bugün ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Florya Tesislerini kapatan 300 Suriyeli erkeğin düzenlediği plaj eğlencesi Cemil İpekçi'nin yeniden sosyal medyada gündemine girdi. İpekçi bu kez lafını esirgemeyerek çok sert sözler söyledi:

İBB Florya Sosyal Tesisinde "SURİYE"diye anıran,ÜLKEsi için savaşmayan bu 300 Mülteci it de dahil.#Suriyelilergitsin> İBB Florya Sosyal Tesisinde "SURİYE"diye anıran,ÜLKEsi için savaşmayan bu 300 Mülteci it de dahil#Suriyelilergitsin pic.twitter.com/9Ud8VuY87r

Twitter kullanıcıları 'Suriye' diye bağırıp, dans eden 300'e yakın kalabalığın vatandaşların denize girmesini engellediğini öne sürdü. Bazı kullanıcılar ise Suriyeli vatandaşları 'ırkçı' olarak gösterdi.
İŞTE YORUMLARDAN BAZILARI:> @CemilAnka bunlar vatandaş olup oy da mı verecek şimdi? Bizim atamız bu toprak için can verdi, bunlar gelip vatandaş olup ortak mı olacak?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler