MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dada Dandinista'ya bu hafta Gülçin Ergül katıldı

Star Tv'nin sevilen talk show'u Dada Dandinista 17. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dada Dandinista son bölümde Ankaralı Turgut, Adnan Aybaba, Ayshe ve Cem Belevi, Aydın Kurtoğlu ve 'Hepsi' grubunun üyelerinden Gülçin'i konuk etti. Gülçin Ergül'ün kıyafeti olay oldu.

Okan Bayülgen'in sunduğu eğlenceli program Dada Dandinista yeni bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Her hafta ilginç sohbetleri, eğlenceli anları, sürpriz konukları ile izleyenlerine eğlenceli anlar yaşatmayı başaran Dada Dandinista 17. bölümünde Ankaralı Turgut, Adnan Aybaba, Ayshe ve Cem Belevi, Aydın Kurtoğlu ve 'Hepsi' grubunun üyelerinden Gülçin'i konuk etti. Dada Dandinista son bölümüyle canlı yayınla Star Tv'de ekrana geldi.

DADA DANDİNİSTA'DA NELER YAŞANDI

17. bölümüyle ekrana gelecek program, Cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet Pazar sabahının erken saatlerine kadar devam etti. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar var.Gülçin Ergül, Bir Tanecik Aşkım klibindeki kırmızı kıyafetiyle stüdyoya gelince olay yarattı.

Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da...

Programın bu haftaki konukları

Sevilen türkücü Ankaralı Turgut; spor yorumcusu Adnan Aybaba; yaptıkları düet ile ses getiren Ayshe ve Cem Belevi; şarkıcı Aydın Kurtoğlu ve 'Hepsi' grubunun üyelerinden Gülçin Ergül.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler