MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın'ın günlük masaj gideri dudak uçuklattı

Doğum gününde Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel'de sahne alan Demet Akalın şok edecek bir itirafta bulundu. Üşengeçliğinden spora gitmediğini söyleyen Demet Akalın, zayıflamak uğruna 1200 liralık özel masaj harcadığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde 43. yaşını kutlayan Demet Akalın, Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel'de sahneye çıktı. Demet Akalın kilo vermek için hergün 1.200 TL özel masaj yaptırdığını söyledi.

Eşi Okan Kurt'un sürpriz doğum günü partisinde ilk kez kızı Hira poz veren Demet Akalın önceki akşam sahne aldığı otelde ilginç açıklamalarda bulundu.Otel yönetiminin hazırladığı tam altınla süslenen pastayı kesip, "Günlerdir doğum günü kutluyorum" diyen Akalın, altının imitasyon olduğunu öğrenince, "Aslında gerçeğini isterdim" sözleriyle espri yaptı. Hamilelik döneminde aldığı kiloları vermeye çalışan Akalın, "43 yaşındayım ve gayet normalim. Gün aşırı 1200 TL vererek masaj yaptırıyorum. Spora gidemiyorum bu kadar tembel bir kadın olabilir mi? Zayıflamak için sürekli para ödüyorum" şeklinde konuştu. Demek Akalın, yaklaşık 2.5 saat sahnede kaldı.

Sahnede doğum günü pastasını keserken üzerindeki imitasyon tam altın için, " Bu gerçek mi?" diyerek eline alan Demek Akalın altınları ısırarak test etti ancak kendisi anlamayınca orkestraya vererek gerçekliğini test etmek istedi. Altınların gerçek olmadığını öğrenen Demet Akalın, "Aslında bu altınların gerçeğini isterdim, bu gece bana verilmesini. Neyse o yüzden pastayı bir an önce keselim. " diyerek sitemini belli etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler