MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thones hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı

Game of Thrones dizisinin başlamasına daha bir aydan fazla bir süre var ancak dizinin fanları daha bu tarihten gün saymaya başladı. Yeni yayınlanan görüntülere göre Game of Thrones dizisinin yeni sezonuna 3 farklı karakter dahil olacak. Bu karakterler Oberyn Martell'in kızlarına hayat verecek.

ABD ve dünyaya izlenme rekorları kıran dizi Game of Thrones dizisinin 5. sezon fragmanı sevenleriyle buluştu. Türkçe'ye Taht Oyunları olarak çevrilen dizinin fragmanı oldukça ilgi gördü. Bu sezonun kitap sıralamasına göre gitmeyeceği konusunda bazı iddialar bulunuyor. Sevenleri tarafından eleştirilen bu durumun kesinliği yeni sezonla beraber belli olacak. Dizinin işleyişi nasıl ilerleyecek bilinmese de Game of Thrones dizisi hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Aynı anda Hırvatistan'ın Dubrovnik, İrlanda'nın Belfast ve İspanya'nın Seville kentinde 2 ayrı ekiple çekimleri yapılan Game of Thrones çalışma stiliyle televizyon tarihinde bir ilk. ABD'li yazar George R. R. Martin'in kaleme aldığı roman serisinden diziye uyarlanan ve dünya çapında milyonlarca hayran edinen Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 5'inci sezonuna dahil olan yeni karakterler dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Westeros'un Dorne bölgesinden gelen ve 4'üncü sezonda katıldığı bir düelloda hayatını kaybeden Oberyn Martell'in kızları Obara (Keisha Castle-Hughes), Tyene (Rosabell Laurenti Sellers) ve Nymeria Sand (Jessica Henwick) yapacakları ve kullandıkları silahlarla adlarından söz ettirecek.

Diziden gelen ilk görüntülere göre, Tyene çift hançer, Nymeria kırbaç, Obara ise babası gibi tercihini mızraktan yana kullanıyor.

Dizinin antik silahlar uzmanı Tommy Dunne, bu silahları geçen sezonda Oberyn Martell'in kullandığı silahlardan ilham alarak oluşturduğunu belirtiyor ve izleyiciye keyifli sahnelerin müjdesini veriyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler