MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Özoğuz'dan şaşırtan şampiyonluk tepkisi

O Ses Türkiye birincisi bu yıl yeniden Gökhan Özoğuz'un ekibinden çıktı. Sempatik tavırlarıyla O Ses Türkiye'ya damga vuran Gökhan Özoğuz, kendi yarışmacısının birinci olması üzerine sahneye fırlayarak şaşırtan bir tepki verdi. İşte, o anlar!

Yıllardır ekranların en iddialı ses yarışması olmayı başaran O Ses Türkiye'nin en dikkat çeken isimleri arasında ilk sırayı hiç kuşkusuz Gökhan Özoğuz alıyor. Beş sezondur yayınlanan programın üç sezonunda jüri koltuğunda oturan Gökhan Özoğuz, hem kadrosuna dahil ettiği isimleri ve sempatik tavırları hem de programın yapımcısı Acun Ilıcalı ile arasında geçen diyaloglarla sık sık gündeme geliyor. Bu sezonda aynı sempatikliği program boyunca devam ettirerek gönülleri fetheden Gökhan Özoğuz, programın finalinde de şaşırttı. Büyük finale iki yarışmacıyla giden Gökhan Özoğuz, üç sezonda ikinci şampiyonluğu kazanınca dayanamadı. Sahneye atılan Gökhan Özoğuz, şampiyon olan yarışmacısı Emre Sertkaya'ya sarılarak zafer naraları attı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN BİR İLK

İlk olarak O Ses Türkiye 2014 sezonunda yarışmanın jüriliğini yapan Gökhan Özoğuz o yıl büyük bir başarıya imza attı. Yarışmaya bir hayli iddialı başlayan Gökhan Özoğuz, büyük finale 4 isim birden taşıdı. O Ses Türkiye finaline rakipsiz çıkarak tüm dünya formatları içinde bir ilke imza atan Gökhan Özoğuz'un ekibinden birinci çıkan isim ise Hasan Doğru oldu.Peki, Gökhan Özoğuz kimdir? O Ses Türkiye'deki jüri üyeliğiyle sık sık magazin sayfalarını süsleyen Gökhan Özoğuz'un öyküsü haberimizde!

GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

11 Ekim 1976 yılında oğan Gökhan Özoğuz, Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz'un ikiz kardeşidir. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda For Real adlı şarkıyla Türkiye'yi temseil eden "Athena Gökhan" olaran anılan Gökhan Özoğuz, Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkıcı olmayı başarmış, yarışmayı 4. lükle tamamlamıştır. Ülken ile evlenen ve bu evlilikten Ayşe Derya adında bir kızı olan Athena Gökhan, 2013'ten beri O Ses Türki'de jüri üyeliği yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler