MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri 23. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Zaman zaman duygusal, zaman zaman ise eğlenceli anların yaşandığı Gönül İşleri son bölümüyle Star Tv ekranlarından izleyicileriyle buluştu. Gönül İşleri 23. bölümde Yılmaz, spor progrmında yorumcu olarak göreve başladı.

Pazar akşamlarının beğenilen dizilerinden Gönül İşleri son bölümüyle 22 Mart Pazar akşamı Star Tv ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Her hafta izleyiciyi şaşırtmaya devam eden Gönül İşleri, bu hafta sürpriz bir ismi konuk etti.

Dizinin bu haftaki bölümüne futbol yorumcusu Sinan Engin konuk olarak katıldı. Yılmaz televizyona çıkıp Sinan Engin'in karşısında futbol yorumcusu olunca olaylar gelişti. Futbol tartışması ateşlenince Sinan Engin programda Yılmaz'ın üstüne gitti. Yılmaz bu yüzden Gönüş İşleri son bölümde hem kendini hem de Servet'i rezil etti.

Bunun yanında Gönül İşleri son bölümde kızlarına kırılan Muzaffer Bey bu bölümde evi terk etti. Servet, Saadet ve Sevda da onu geri getirebilmek ve gönlünü alabilmek için harekete geçtiler.

GÖNÜL İŞLERİ 23. BÖLÜM ÖZETİ

Servet, düğünde aldığı ilacın etkisi ile mutlu bir akşam geçirdi ancak sabah, hayat adım adım üzerine gelmeye başladı. Muzaffer Bey, kızlarına darıldı, evi terk etti. Gönül İşleri son bölümde Servet, Saadet ve Sevda babalarını aramaya başladı.

Sevda, nerdeyse evlenecek olan Bedir'e çok kızgındı ve onu affetmemeye kararlıydı. Etrafında sürekli ayrılanların olması Saadet'i kendi ilişkisi ile ilgili endişelendirmekteydi. Gönül İşleri 23. bölümde Yılmaz ne yapsa da Servet'e yaranamadı. Üstelik Servet'in hayatındaki zorluklar gebeliğini de olumsuz etkilemeye başladı.

Servet, Saadet ve Sevda bir taraftan kendileri, bir taraftan da aileleri için çabalarken hayatın her birine ayrı birer sürprizi vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler