MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri 16. bölümde Sevda'nın başı derde girdi

Ekranların severek izlenen dizisi Gönül İşleri son bölümüyle Star Tv'de ekrana geldi. Merakla beklenen Gönül İşleri 16. bölümde Servet ve Yılmaz hiç olmadığı kadar birbirlerini anlamaya başladı. Diğer yandan Sevda'nın başı okul taksitleri yüzünden derde girdi.

Her hafta merakla beklenen dizi Gönül İşleri son bölümüyle sevenleriyle buluştu. 3 kız kardeşin her hafta farklı bir maceraya sürüklendiği Gönül İşleri 16. bölümde olaylar birbiri ardını kovaladı. Yeni gelişmeler bu hafta da izleyenleri koltuklarına kitledi. Servet ve Yılmaz bu bölümde hiçbir zaman olmadığı kadar birbirlerini anlamaya çalışırken Saadet, komiser Kemal'in evlilik teklifini reddetti.. Seda cephesinde ise durum iyi gitmedi. Sevda'nın okul taksitleriyle başı belaya girdi. Merakla beklenen Gönül İşleri 16. bölümü 1 Şubat Pazar akşamı izleyiciyle buluştu.

Gönül İşleri son bölümde Servet ve Yılmaz son maceralarından sonra, hiçbir zaman olmadığı kadar birbirlerini anlamaya başladılar. Terapiste karşı başlayan "birlik olma" halleri, iki günlüğüne eve gelen İsmail sayesinde farklı bir boyut kazandı. Servet ve Yılmaz'ın artık ortak bir hedefleri vardı, iyi anne ve baba olabileceklerini kanıtlamak. Bunun için de İsmail'in bakımını üstlendiler.

Saadet, komiserin teklifini reddetti

Gönül İşleri 16. bölümde Saadet, o anki kafa karışıklığıyla Kemal'in teklifini reddetti. Bu cevap herkesi şaşırtırken Muzaffer'i mutlu etti.. Kızını yanından ayırmak istemeyen Muzaffer halinden memnundu. Fakat Kemal ve Saadet geldikleri noktada mutlu değillerdi. Saadet'in hayır cevabıyla başlayan olumsuzluklar, birbirlerine yanlış anlamaları sonucu iyice büyür. Kemal temelli gitmeye karar verdi.

Sevda'nın başı derde girdi

Sevda'nın ödeyemediği okul taksiti yüzünden bir kez sıkıntı içine girdi. Evdekileri üzmemek için onlardan yardım isteyemez ancak okul parasının bir şekilde ödenmesi gerekmekteydi. Tibet'in gönlü Sevda'nın daha fazla üzülmesine razı gelmedi. Gönül İşleri son bölümde okul parasını ödeyebilmek için daha önce reddettiği şehir dışı iş teklifini kabul etti. Tibet'in fedakârlığı, Sevda'yı mahcup etti ancak Lale son sözünü söyleyince işler değişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler