MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 44. bölüm izleyicisiyle buluştu

Gül'ün Kamuran'a karşı hamlesi beklenmedik şekilde sonuçlandı. Güzel Köylü son bölümde bunun sonucunda Cemal ile Kaan bir kez daha karşı karşıya geldi. Güzel Köylü 44. bölümüyle 22 Nisan Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarından izleyicilerle buluştu.

Çarşamba akşamlarının neşesi haline gelen Güzel Köylü 44. bölümü keyifli sahneleriyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlandı. Ege insanlarının samimi yaşamlarını eğlenceli maceralarla ekranlara taşımaya devam eden Güzel Köylü son bölümü yine çok güldürdü. Dizinin bu bölümünde Kamuran'ın oyunu ortaya çıktı. Güzel Köylü 44. bölümüyle 22 Nisan akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Güzel Köylü son bölümüne Kaan ve Cemal kavgası damga vurdu. Kaan ve Kamuran ise barışma aşamasında gizli bir anlaşma yaptılar. Ve bu anlaşma Gül ve Cemal'i zor durumda bıraktı.

GÜZEL KÖYLÜ 44. BÖLÜM ÖZETİ

Gül'ün yaptığı plan sonucunda Kaan, Kamuran'la evlenmekten vazgeçtiğini açıkladılar. Kaan, Gül ve Cemal'in aralarının açıldığını ve ayrılmak üzere olduklarını düşünüyordu. Amaç Kamuran'la sözü atarak tekrar Gül'le barışmaktı. Bununla ilgili Gül'le tekrar yakınlaşmak için ona küçük süprizler hazırladı. Gül ise bu küçük süprizleri Cemal'in yaptığını düşündü. Ancak sonuçta bunları yapanın Kaan olduğu anlaşılınca Cemal olaya el attı ve Kaan'la kavga etti.

Bu kavga neticesinde Kamuran'ın küpe olayının tamamen bir yanlış anlaşılma olduğu öğrenildi ve Kaan yaptığı hatayı düzeltmek için tekrar Kamuran'la sözlenmeye karar verdi. Ancak Kaan ve Kamuran barışma aşamasında gizli bir anlaşma yaptılar. Ve bu anlaşma Gül ve Cemal'i zor durumda bıraktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler