MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü son bölümde ahali Kemal ile Hilal'in evlenmesine karar verdi

Eğlence dolu Güzel Köylü dizisinin son bölümünde Gül büyük bir gaf yaptı ve bunun devamında istenmedik olaylar yaşandı. Köy ahalisi Hilal ve Kemal'in evlenmesine karar verdi.

Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Güzel Köylü 21. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen diziye bu bölümle birlikte yeni bir isim daha katıldı. Gazeteci Oya karakterini canlandıran Merve Oflaz, dört bölüm boyunca dizinin kadrosunda yer almaya devam edecek. Güzel Köylü son bölümde Gül daha sonra pişman olacağı bir hataya düştü. Gül'ün hatasının ardındanköy ahalisi Kemal ile Hilal'in evlenmesine karar verdi! Her bölümüyle izleyenlerine keyifli anlar yaşatan Güzel Köylü 21. bölümüyle 12 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Gül büyük bir gaf yaptı ve bu gaf Kemal'in yakalanmasına neden oldu. Güzel Köylü 21. bölümde Kemal'i yakalayan Hüsnü, onu eve kapattı. Ardından Yusuf Ağa'yı ve köy halkını çağırdı ve durumu anlattı. Köylüler Kemal ve Hilal'in evlenmesine karar verdiler ancak Hilal evlenmek istemedi. Gül olaydan kendini sorumlu tutmaya başladı.

Öte yandan Yusuf Ağa oğlunu Hüsnü'nün evinden kaçırmak için Bünyamin'le bir plan hazırladı. Amaç ufukta görünen düğünü engellemekti. Ancak Hüsnü düğün konusunda kesin kararını vermişti ve sözünden geriye dönmeye hiç mi hiç niyeti yoktu. Güzel Köylü son bölümde Gül Cemal'e kardeşinin evlenmek istemediğini anlatsa da ikili olaya bir çare bulamadı.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler