MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Yolunda son bölümde Şafak'ı zor bir karar bekledi

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Yolunda, son bölümü dün saat 20.00'de ekrana geldi. Hayat Yolunda 7. bölümde Alp boşanmak istemedi, Şafak'ın kafası ise karıştı.

​Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Yolunda 7 bölümüyle yine sürükleyici anlar yaşattı. Başrollerini Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahiner, Ceyda Tepeliler ve Ediz Hun'un paylaştığı Hayat Yolunda yeni bölümünde Alp'in boşanmak istememesi Şafak'ın kafasını karıştırdı.

Alp'in boşanmak istememesine şaşıran Şafak her ne kadar duygularını belli etmese de, kocasının kararıyla ne yapacağını bilemedi. Melis ise mahkemede yaşananlardan sonra yine oyunlarını sürdürdü. Alp kafasındaki soru işaretlerine son vermek için dedektif tuttu. Selim yıllar sonra kavuştuğu annesini yeniden kaybetmek üzeredir. Yelda ise bu zor zamanında Selim'i yalnız bırakmadı. Bu durum Selim'i oldukça zor durumdabıraktı. Yelda'dan uzak kalmaya çalışan Selim, Yelda'dan hoşlanmaya başlamıştır bile.

Şafak, Melis'ten intikam almak için fırsatını buldu. Melis'e Alp'in boşanmak istemediğini söyleyen Şafak'ın sözlerini Cem yanlış anladı. Alp Melis'in gerçek yüzünü görmesiyle, Melis'in yanından ayrılıp otele yerleşti. Bunu duyan Melis sinir krizi geçirdi ancak elinde çok sağlam bir kozu vardı. Diğer yandan Şafak Cem'e karşı bir adım attı.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler