MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 22. bölümde sürpriz gelişme

Sürprizlerle dolu romantik komedi dizisi İnadına Aşk 22. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Açelya Topoğlu ve Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk son bölümde Defne ve Yalın aşkında sürpriz gelişmeler yaşandı.

Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem gibi genç ve dinamik isimlerin kadrosunda yer aldığı İnadına Aşk yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi olma özelliğini taşıyan İnadına Aşk 22. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, çiftler arasında her hafta yeni bir sorunun ortaya çıktığı, maceranın eksik olmadığı dizinin son bölümünde izleyicileri neler bekliyordu? Yalın, Defne'nin gizemli hallerini çözdü mü? Annesini bulan Yeşim, bu durumu abisine anlattı mı? Ezgi ve Deniz Cephesinde neler yaşandı? Tüm bu soru işaretleri dün akşam yayınlanan İnadına Aşk 22. bölümünde yanıt buldu.

İNADINA AŞK 22. BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk yeni bölümünde Yalın'ı otel odasının kapısında bulan Defne bir kez daha paçayı kurtardığını zannetti ama yanıldı. Yalın bir kere şüphelenmiştir ve gerçekleri anlaması uzun sürmez. Hem annesinin geri dönmesiyle hem de Defne'nin ona yalan söylediği gerçeğiyle sarsılan Yalın, bu sefer herkesi en az kendisi kadar sarsmaya kararlıydı. Yeşim ise abisinin aksine annesini bulunca sevinçten çılgına dönmüştü ve kendini tüm anneli hayallerini gerçekleştirmeye adadı. Bu hayallerden bir tanesi de annesiyle birlikte evlenince oturacağı evi seçmekti. Oysa ev konusunda Çınar'ın da Yeşim için bir sürprizi vardı. Gül krizini Çınar'ın karakolluk olmasıyla geçiştiren Leyla- Toprak çifti, Adem'in Habibe aşkı yüzünden bu sefer kapıya adaklık horoz bırakmasıyla şaşkına döndü. İnadın Aşk 22. bölümünde Ezgi ile barışan Deniz ise, aldığı sözle yetinmemeye ve Ezgi'ye güvenilir bir adam olduğunu kendine has yöntemlerle kanıtlamaya kararlıydı. Bu ilginç yöntemler, Ezgi'nin bir daha kıskançlık yapmamaya tövbe etmesine yol açtı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler