MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 9. bölümü finaliyle nefes kesti

Renkli Fox Tv dizisi İnadına Aşk son bölümü, 27 Ağustos Perşembe akşamı ekrana geldi. İnadına Aşk 9. bölümü nde izleyiciler, pek çok sürprizle karşılaştı. Olaylı biten İnadına Aşk 9. bölümüne dair detaylar haberimizde!

Ekranların eğlenceli yapımı İnadına Aşk 9. bölümüizleyicilerinin karşısına romantizm dozu yüksek sahneleriyle çıktı. Fox Tv'nin yaz sezonunda başlayan ancak yüksek reyting oranlarıyla yeni sezonda da ekrana gelmeye hak kazanın dizisi İnadın Aşk'ın bu bölümünde sonunda mutluluğu yakalayan gençleri, bu kez başka bir sürpriz bekliyordu. Tam Çınar ve Yeşim aşkına Yalın'dan da izin çıkmışken, Toprak'ın aniden ortaya çıkması ortalığı yine karıştırdı. Sinegraf'ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı renkli dizi İnadına Aşk 9. bölümü sürprizleriyle 27 Ağustos Perşembe akşamı ekrana geldi.

İNADINA AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Laz kızı Defne ve plaza yakışıklısı Yalın'ın aşkını anlatan İnadına Aşk son bölümünde; Yalın-Defne, Çınar-Yeşim çiftini yeni bir sürpriz bekliyordu. Sonunda birbirlerine aşkını itiraf eden Yalın ve Defne, bu kez Toprak'ın ortaya çıkmasıyla panik oldu. İkiliyi Toprak'ın gazabından kurtaran isim ise Yeşim oldu. Çınar ve Yeşim'in ayrıldıklarını zanneden Toprak, gerçeği öğrenince yine çıldırdı. Yalın ve Defne aşkında ise sürpriz gelişmeler yaşandı. Defne ile ilişkisini gizli yaşamak istemeyen Yalın, Çınar'a her şeyi anlattı.

İNADINA AŞK BAŞROL OYUNCULARI

CAN YAMAN KİMDİR?

1989 doğumlu olan Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Bir süre avukatlık yaptıktan sonra oyunculuğu seçen Can Yaman'ın ilk dizisi Gönül İşleri olmuştur. Bu dizide Bedir karakteriyle dikkat çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu, İnadına Aşk dizisinde başrol oynamaya başlamıştır.

AÇELYA TOPALOĞLU KİMDİR?

19 Kasım 1986 doğumlu olan Açelya Topaloğlu, küçüklüğünden beri dansla ilgilenmiş, bir süre de Anadolu Ateşinde bulunmuştur. Üniversite yıllarında ise oyunculukla ilgilenmeye başlayan güzel oyuncu, Kaçak Gelinler dizisindeki Almila Peker rolü ile ünlenmiş, bir çok reklam filmi ve dizide rol almıştır. Açelya Topaloğlu, şu sıralar İnadına Aşk dizisinde Defne Barutçu karakterini canlandırmaktadır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler