MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 17. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle ekrana geldi. Heyecanlı bir bölümle izleyici karşısına çıkan Kaderimin Yazıldığı Gün 17. bölümde Defne evi terk etti. Öte yandan Maksut ise Kahraman ile hesaplaşmak için harekete geçti.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Olayların birbiri ardını kovaladağı dizinin bu bölümü de yürekleri ağızlara getirdi. Gazetede Elif ve Kahraman hakkında çıkan haber, Yörükhan ailesini kızdırdı. Olanlardan sonra Kahraman Elif'i korumak için onu Zekeriyaköy'deki evlerine götürdü. Kaderimin Yazıldığı Gün 17. bölümü 17 Şubat akşamı ekrana geldi.

YÖRÜKHAN'LAR ÖFKELİ

Gazetede Elif ve Kahraman hakkında çıkan haber, Yörükhan ailesini kızdırdığı kadar Maksut ve Sultan'ı da öfkeden çılgına çevirdi.

Kaderimin Yazıldığı Gün 17. bölümde Sultan, hesap sormak için Yörükhan'larla yüzleşirken, diğer tarafta Kerem ve Elif arasında da aynı haber yüzünden bir tartışma yaşandı. Fakat Kerem'i, Elif'le konuşmak için geldiği Celal'in evinde kötü bir sürpriz bekliyordu. Kahraman, her şeyden habersiz bir şekilde Sultan'ı yatıştırmaya, onu kızının hiçbir günahı olmadığına inandırmaya çalışırken, Elif, Kerem'i kurtarmak için Maksut'u yaraladı. Bu durumu öğrenen Sultan, her ne kadar kızı için endişelense de onu karnındaki bebeğiyle kabullenmeyi bir türlü gururuna yediremedi.

DEFNE EVİ TERK ETTİ

Diğer taraftan bebeğin yaşadığını öğrenen Defne evi terk etti. Kahraman ise oğlunu zehirlemek istemesinden dolayı Defne'ye karşı tepkiliydi.

Kahraman, Elif'in başına gelenlerden sonra onu korumak için Zekeriyaköy'deki evlerine götürdü. Maksut'un onu bulamayacağını düşünürlerken Kerem ve Maksut'un yolları bu evde bir kez daha kesişecek, bu sefer Maksut, Kerem'e silah doğrulttu. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Elif'in gözü önünde bir kere daha küçük düşmek istemeyen Kerem, Maksut'a karşı geri adım atmadı. Kerem'in söyledikleri karşısında öfkelenen Maksut, silahını ateşledi. Fakat silahtan çıkan mermi bambaşka birine isabet etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler