MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbim Ege'de Kaldı 3. bölümde bambaşka bir Zeliş

Ekranların ses getiren Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümü 8 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlandı. Renkli sahnelerin eksik olmadığı Kalbim Ege'de Kaldı 3. bölümüne Zeliş'in bambaşka bir görüntüye kavuştuğu anlar oldu.

İlk iki bölümüyle izleyicilerinden tam not alan Kalbim Ege'de Kaldı 3. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Yine renkli ve macera dolu bir bölümle ekrana gelen dizide bu kez Zeliş ve Mustafa işbirliği yaptı. Mustafa, mirasa tek başına konabilmek için Zeliş'in baştan aşağı değişmesine yardımcı oldu. Böylece Zeliş Mustafa'yı boşayıp aşık olduğu adamla evlenecekti. Birbirine düşman iki ailenin çocuklarının ninelerinin mirasını elde edebilmek için çevirdikleri oyunları anlatan, Alper Saldıran ve Oya Unustası'nın başrollerini paylaştığı Kalbim Ege'de Kaldı 3. bölümü 8 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00'da Kanal D'de yayınlandı.

KALBİM EGE'DE KALDI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı 3. bölümünde; Gençlerin arasındaki gerginlik ailelere de yansıdı. Sonunda Iraz Nenenin baskısıyla Mustafa özür dilemek için Zeliş'i yemeğe çıkardu. Yemekte Yaman'la karşılaştılar. Zeliş'in Yaman'a ilgisini fark eden Mustafa mirasa tek başına sahip olmak için yeni bir plan yaptı.Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde; aşık olduğu adam tekrar karşısına çıkan Zeliş, duygularını Mustafa'ya açmak zorunda kaldı ve ikili ilk kez birlikte hareket etti. Zeliş patronuna aşıkt ve onu çevresinde kadınlardan kıskanmaktaydı. Mustafa ise, Zeliş'in bu durumuna üzüldü ve Zeliş'in patronunu etkileyebilmesi için onu güzelleştirmeyi aklına koydu. Ancak, Mustafa'nın elbette bir şartı vardır: Zeliş'in onu boşaması. Böylece; Iraz Nene'nin mirasını elde edebilecekti.

KALBİM EGE'DE KALDI KONUSU

Kalbim Ege'de Kaldı; birbirine tamamen zıt iki kutup Zeliş ve Mustafa'nın tek ortak noktaları Iraz Nene'nin planıyla başlayan evlilik oyunlarını analtmaktadır. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi'nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nene'nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa'nın evlenmesidir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa'ya bırakacaktır. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler