MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Kutu 6. bölümde Canan kaçırıldı

Kara Kutu 6. bölümü ile aksiyon dolu sahnelerine devam etti. Kanal D ekranlarına hızlı bir giriş yapan Kara Kutu son bölümde Mehmet eski defterlerin açılması için elinden geleni yaptı ancak konsey Mehmet'i durdurmak için her şeyi yaptı ve Canan'ı kaçırdı.

Kara Kutu 6. bölümde konsey için büyük tehdit olan Mehmet'in ortadan kaldırılması için planlar yapıldı. Mehmet gerçekleri öğrenebildi mi, kendisini bekleyen tehlikeyi fark edebildi mi? Kara Kutu 6. bölümü soru işaretleriyle dolu sahneleriyle 14 Nisan akşamı saat 23.15'te Kanal D ekranlarında yayınlandı

KARA KUTU 6. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Kutu 6. Bölümde eski defterlerin açılması için Mehmet elinden geleni yaptı. Mehmet, Yusuf'un anlattıklarıyla aslında kim olduğunu anlamaya ve kendisini tanımaya devam etti. Böylece hafızasını kaybetmesine yol açan süreci anlamlandırabilecekti. Cevahir'in tüm olan bitenden sonra konseye karşı takınacağı tavrı ne oldu?

Kara Kutu son bölümde Mehmet'i eline geçiremeyen konsey Canan'ı kullanarak amacına ulaşmaya çalıştı. Mehmet, herkesi arkasında bırakarak karısı ve çocuğunu kurtarmaya koştu. Geride bıraktığı arkadaşları, gizlice Mehmet'i takip ederek bir kez daha kendilerini tehlikenin kollarına bıraktı. Onu karşılayan Reşit'le aralarında önemli bir konuşma geçti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler