MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 38. bölüm fragmanı yayınlandı

İzleyicinin beğenisini kazanan Kara Para Aşk 38. bölümü Atv'de ekrana geliyor. Merakla beklenen Kara Para Aşk yeni bölümde Elif, düğün için gelinlik bakmaya başlar. Öte yandan Hüseyin'in Tayyar için çalıştığından emin olan Ömer çok öfkelidir.

KARA PARA AŞK 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KARA PARA AŞK 38. BÖLÜM 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kara Para Aşk son bölümüyle 18 Mart Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam etti. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizinin bu haftaki bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyicisini ekrana bağladı. Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk 38. bölümde evlilik kararı alan Ömer ve Elif düğün hazırlıklarına devam ederken, Nilüfer'in Ömer'le iş birliği içinde olduğunu bilen Tayyar ondan kurtulmak için plan yaptı.

KARA PARA AŞK 38. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer çok öfkeliydi. Hüseyin'in Tayyar Dündar için çalıştığından emindi. Ne olursa olsun ağabeyi suç işlemişti ve cezasını çekecekti. Hüseyin hasta yatağında bu olaydan sıyrılmanın yollarını aramaya başladı. Hiç bir şekilde kardeşinin katil olduğunu öğrenmesini istemedi ve bunun için Tayyar'la pazarlık yaptı. Kara Para Aşk son bölümde elmaslarını ve elindeki bütün belgeleri Tayyar'a verdi ve karşılığında Sibel ve Ahmet Denizer cinayetlerini itiraf ettiği ses kaydını alıp yok etti. Hüseyin Tayyar'ı ikna edebildi mi? Ömer cinayetleri işleyenin abisi olduğunu öğrendi mi?

TAYYAR PLAN PEŞİNDE

Nilüfer'in Ömer'le iş birliği içinde olduğunu bilen Tayyar ondan kurtulmak için plan yaptı. Metin, Tayyar'ın Nilüfer'i öldürmeye çalıştığını öğrendi. Kara Para Aşk 38. bölümde Tayyar'dan intikam almak için harekete geçti. Öfkeden deliye dönen Metin, Ömer'e Tayyar Dündar'ı ve Hüseyin Demir'i verecek adımı attı mı?

ELİF DÜĞÜN HAZIRLIĞINDA

Bütün bunlar olurken bir yandan düğün hazırlıklarıyla ilgilenen Elif gelinlik provasına gitti ve ona ulaşamayan Ömer endişelenip nerde olduğunu buldu. Elif'i gelinlik içinde gördü. Kara Para Aşk son bölümde Elif bu durumdan hiç memnun olmadı. Düğünden önce damadın gelini gelinlikle görmesinin uğursuzluk getireceğine inanıyordu.Ömer ve Elif bir kaç gün sonra nikahlarının olacağını sonunda ailelerine açıkladı. Elvan ve Nedret düğün hazırlıklarına başladı.

KARA PARA AŞK DİZİSİNİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Kara Para Aşk dizisinin final tarihi açıklandı. Dizi 50. bölüm ile final yapacak. 2. sezonunda olan Kara Para Aşk dizisi 2. sezonda reyting kaybı yaşamış ama tüm dünyada çok geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu için özellikle internet ortamında en fazla izlenen diziler arasında yer almıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler