MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 40. bölümde olanlar şaşırttı

Kiraz Mevsimi 40. bölümü çok konuşturacak sahneleri ile geride kaldı. Sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi son bölümünde Öykü oyunculuğa el attı, Ayaz kıskançlık krizlerine girdi. Dizinin son bölümünde Mete'den gelen haber Şeyma'yı alt üst etti.

Fox ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kiraz Mevsimi 40. bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta heyecanla beklenen, Ayaz ve Öykü'nün tatlı çekişmeleriyle dolu aşkını anlatan Kiraz Mevsimi son bölümünde Mete Şeyma'dan intikam almak için korkunç bir oyun planladı. 11 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen olan Kiraz Mevsimi 40. bölümde Ayaz, anne ve babasının nikahına tanık oldu.

KİRAZ MEVSİMİ 40. BÖLÜM ÖZETİ

Ayaz'ın doğum günü gelip çatmıştı, Öykü onu mutlu edebilmek için her şeyi düşünmüştü. Ayaz'ın doğum günü dileği ise belliydi ancak Öykü, Ayaz'a hiç beklemediği bir sürpriz yaptı.

Kiraz Mevsimi son bölümde eğlenceli sahneler ise Öykü'nün aldığı teklif sahnesinde yaşandı. İlk başta aldığı oyunculuk teklifini kabul etmeyen Öykü; tatsız bir durumla karşı karşıya kalınca fikrini değiştirmek zorunda kaldı. Ayaz'ın ise Öykü'yü dizi film çekimlerinde yalnız bırakmaya niyeti yoktu. Ayaz'ın Öykü'nün peşinden dizi setine gitmesi hem ilginç hem de eğlenceli olayların başlamasına neden oldu. Kiraz Mevsimi son bölümde Mete Şeyma'dan intikam almak için planladığı korkunç oyunu adım adım uyguladı. Kazdığı kuyuya düşme tehlikesi geçiren Şeyma çok kötü bir süprizle karşı karşıya kaldı. Bu arada onlar farkında değillerdir ama; Öykü ve Ayaz aşkı, bir kez daha yeni bir sınavdan geçecekti.

KİRAZ MEVSİMİ HAYRANLARINA MÜJDE

Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, Twitter'daki Kiraz Mevsimi hayranlarına dizinin yeni sezonda da devam edeceğini duyurdu. Bunun yanında dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'nun yeni sezonla birlikte dizide kendi sesini kullanacağını açıkladı. Diziden önce Almanya'da yaşadığı için Türkçesi bozuk olan Çayoğlu'nun diksiyonunu düzelttiği için bu kararın alındığı söyleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler