MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi 42. bölüm Fox Tv'de yayınlandı

Ekranların eğlenceli yapımlarından olan Kocamın Ailesi 42. bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dün akşam ekrana gelen Kocamın Ailesi 42. bölümde Fatih'ten ayrılamayacağını kabullenen Miray, Fatih'ten süre istedi.

Heyecanla beklenen, Kocamın Ailesi 42. bölüm izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümde yine Gazanfer'in evlenmek adına yaptıkları ekran başındakileri çok güldürdi.

Dizinin yeni bölümünde kokoreççi dükkanını kapatarak Nazan ile romantik bir akşam geçirmek isteten Gazanfer, kokoreçin dozunu kaçırınca hem Nazan'ı hem kendini hastanelik etti. Romantik bir akşamın sonu hastanede bitmiş oldu.Hem merak ettiren hem de güldüren Kocamın Ailesi dizisinin son bölümü 23 Nisan saat 20.00'de Fox ekranlarına geldi.

KOCAMIN AİLESİ 42. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan rol aldığı Kocamın Ailesi 42. bölümde Gülay ve Can'a yakalanan Şeniz, iyice kapana kısıldı. Şeniz'in bütün çapalarına rağmen gazetede çıkan fotoğraf Şeniz'i zor durumda bıraktı.

Fatih'ten ayrılamayacağını kabullenen Miray, kendini hazır hissedene kadar Fatih'ten süre istedi. Ar Apartmanı küçük misafirlerini ağırlarken beklenmedik yakınlaşmalara da tanıklık etti. Finalde ise Şeniz'i tatsız bir haber beklemekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler