MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi darbe girişimini önceden biliyor muydu?

Kurtlar Vadisi dizisinin yapım şirketi Pana Film dün akşam Twitter hesabında yaptığı açıklamada;'Kurtlar Vadisi Darbe' filminin çekileceğini duyurdu. Filmin internet adresinin 2 ay önce alındığı ortaya çıkınca da sosyal medyada Kurtlar Vadisi darbeyi önceden biliyor muydu? sorusu tartışma konusu oldu.

"kurtlarvadisidarbe.com" alan adlı internet adresi 15 Temmuz darbe girişiminden yaklaşık 2 ay önce 18 Mayıs tarihinde satın alındığı özellikle Twitter'da birçok kullanıcı tarafından iddia edildi.

Sosyal medyada kafaları karıştıran olayda alan adını satın alan isim de kayıtlara göre Pana Film yöneticisi Murat Özyer'in isminin yer aldığı öne sürüldü.

Üstelik Türk Patent Enstitüsü'nde "Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescil tarihinin 24 Mayıs 2016 olduğu anlaşılması tartışmaları daha da alevlendirdi. Bir tesadüf olmadığını savunanların yanı sıra Pana Film'den konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Yapım şirketi sadece, Twitter adresinden filmin çekileceğine ilişkin kısa bir açıklama yaptı.



Twitter kullanıcıları filmin duyurulmasının ardından dün geceden bu yana 20 bine yakın tweet attı. İşte bazıları:


Vitrin


En Çok Aranan Haberler