MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölümü soluksuz izlendi

Televizyonların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluştu. İlgiyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat harekete geçti.

Televizyonların en uzun soluklu dizilerindenKurtlar Vadisi Pusu 239. bölümüyle Kanal D'de yayınlandı. Aksiyon ve maceranın eksik olmadığı dizinin bu bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı.Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle bir kez daha izleyenleri ekranları başına kitledi. Bu bölümde Süha Polat ile görüşmelerine devam etti. Süha'nın anlattıkları sonucunda Polat bilmediklerinden haberdar oldu. Öte yandan Baltazar ise büyük kapışmaya adım adım yaklaşmaya devam etti.Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölümüyle 4 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıktı.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde aksiyon eksik olmadı. Süha, Polat'a büyük sırrı anlatmaya devam etti. Bu kez harekete geçme zamanı gelmişti. Adım adım fakat sağlam ilerleyen Polat ve ekibi işe koyuldular. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber etti. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişti ve yeni bir işin peşindeydi.

Öte yandan Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini topladı. Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölümde Baltazar'la büyük kapışma bir adım ötedeydi. Bu kapışmayı kimin kazanacağı en çok merak edilen konulardan biri oldu. Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamıştı. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındaydı. Peki o kişi kimdi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler