MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral En Güzel Hikayem son bölümde izleyicileri şaşırtan sahne

Maral En Güzel Hikayem son bölümüyle nefes kesti. Yeni sezona bomba bir başlangıç yapan Maral En Güzel Hikayem 14. bölümünde sürprizler arka arkaya geldi. Sarp'ın gidişinin ardından kendine yeni bir yol çizen Maral'ı Maral En Güzel Hikayem son bölümünde şaşırtıcı bir teklif aldı.

Ekranlara iddialı bir geri dönüş yapan Maral En Güzel Hikayem 14. bölümüyle devam etti. Perşembe akşamlarının büyük bir merakla beklenen dizisi Maral En Güzel Hikayem'in son bölümünde sürpriz gelişmeler vardı. Aylar sonra Hazal'ın karşısına çıkan ancak beklediği yanıtı alamayan Sarp'ın ne yapacağı 14. bölümün en çok merak edilen konusuydu. Hayalleridnin peşinden koşan Maral ile geçmişinin intikamını almaya yeminli Sarp'ın kesişen yollarını çarpıcı bir şekilde işleyen dizinin 14. bölümünde Sarp'ın dönüşüyle kafası karışan Maral, sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştığı Maral En Güzel Hikayem izleyicileri ekrana bağlayan sahneleriyle 8 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Tv8'deydi!

MARAL 14. BÖLÜM ÖZETİ

Maral En Güzel Hikayem son bölümünde; Maral, Sarp'a artık ona ait olmadığını ve hayatında başka birinin olduğunu göstermişti. Sarp'a kendisinden uzak durmasını söylese de Sarp karşısına çıkmaya devam etti. Sarp, Maral'ı başkasıyla görmeye dayanamasa da Maral'ın gönlünün hala kendisinde olduğundan emindi.

Hakan'ın geçmişten gelen bir hayalet olduğuna inanan Deniz, güvenlik müdürü Aziz'den Hakan'ı araştırmasını istedi. Oğluyla ilgili alacağı haber Deniz'i allak bulak edecekti. Sarp'ın Luna'daki varlığından rahatsız olan Halis Feyman, Sarp'ın Luna'ya müdür olamayacağını göstermek için önüne engeller koymaya başladı. Maral, Sarp'a Yiğit'le ne kadar mutlu olduğunu göstermeye çalıştı. Yiğit ise Maral'la yeni bir yola girmek için adım attı ve ona evlenme teklifi etti. Sarp'ın geri dönmesiyle aklı karışan Maral şimdi bir tercih yapmak zorundaydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler