MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 50. bölümde Yaman Mira'nın gönlünü almaya çalıştı

Medcezir son bölümde geçmişte yaşananlardan dolayı pişmanlık duyan Yaman Mira'nın gönlünü yapmak için elinden gelenin en iyisini yapmak için çabaladı. Merakla beklenen Medcezir 50. bölüm 28 Kasım'da ekrana geldi.

[MEDCEZİR 50. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ](https://www.mynet.com/medcezir-50-bolum-2-fragmani-46573-mymagazin)

Ekranların sevilen dizisi Medcezir 50. bölüm 28 Kasım'da izleyici karşısına çıktı. Son bölümde her zaman olduğu gibi Yaman ve Mira'yı müzik birleştirdi. Dizide romantik anlar yaşanırken, izleyiciler Mira ve Yaman'ın aşkına bir kez daha tanık oldular. Yaman kalbini kırdığı Mira'nın gönlünü alabilmek için her şeyi yapmaya başladı. Medcezir son bölüm bir kez daha izleyenlerine güzel bir akşam yaşatmayı başardı.

Medcezir yeni bölümde Yaman'ın kalbinden dökülen notalar Mira'nın piyanosuyla birleşince ortaya büyük bir aşk çıktı. Aşkı ve pişmanlığı anlatan müzik Mira'nın Yaman'a karşı olan bütün kırgınlığını alıp götürdü. Yaman sonunda affedilmeye çok yakın olduğunu hissetmeye başladı ancak Mira ondan biraz zaman istedi. Daha sağlam bir ilişki için ağırdan almanın en iyisi olacağına karar verdiler. Okulda bir dans gecesi düzenlendi. Bu organizasyon ise herkesi heyecanlandırırken, rekabetin de başlangıcı oldu. Mert Uzay'la rekabet içinde Eylül'ü etkilemek için yeni bir hazırlık içine girdiler. Planlarına Yaman'ı da dahil eden Mert, Uzay'a karşı büyük bir zaferin peşine düştü.

Yaman ise Mira'nın istediği zaman konusunda son derece hassas ve Mira'ya saygılı yaklaştı. Mira'yı sıkıştırmak istemeyen Yaman, Mira'ya oldukça iyi niyetli davrandı. Ama bu süreci hızlandırmak için de elinden geleni yapmaktan da vazgeçmedi. Yaman belli etmese de oldukça sabırsızdı. Medcezir son bölümde düşündüklerini uygulamaya koymak için Mira'ya çok yakın birinden yardım istedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler