MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 64. bölüm Star Tv'de izleyenleriyle buluştu

Medcezir 64. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Merakla beklenen Medcezir son bölümde yaşanan olayların ardından Mira, babası ve kız kardeşiyle birlikte Altınkoy'dan ayrılarak yeni bir hayat kurmak için yeni bir eve taşındılar.

MEDCEZİR 64. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Star ekranlarının heyecan dozu yüksek dizilerinden Medcezir son bölümüyle 13 Mart Cuma akşamı izleyicisiyle buluşrt. The O.C. dizisinden uyarlanan Medcezir dizisi bu bölümde de nefes kesti. Yaşanan gelişmeler karşısında izleyicisi ekran başından ayrılamadı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Can Gürzap ve Defne Kayalar'ın paylaştığı Medcezir 64. bölümde Mira'nın Altınkoy'u terk etmesi Yaman'ı derinden üzdü. Mira ise en doğrusunun bu olduğunu düşündü ve geri dönmek istemedi.

MEDCEZİR 64. BÖLÜM ÖZETİ

Mira'nın yenilgiyi kabullenip, Altınkoy'u terk etmesi Yaman'ı derinden yaraladı. Medcezir 64. bölümde Mira yeni hayatına alışmaya çabalarken Yaman'ın duyduğu acıyı kalbinde hissetti. Herkes için en doğru olanı yaptığını ümit eden Mira geri dönmemeye karar verdi.

YAMAN'A ANNESİNDEN DARBE

Mira'nın yokluğunu sindirmeye çalışan Yaman'a bir darbe de annesinden geldi. Oğlunun başına gelenlerden hesap sormak için Sude'nin kapısını çalan Nevin gerçekleri herkesin suratına haykırdı. Medcezir son bölümde Kenan'ın yürüyemeyeceğini öğrenen Yaman için durum artık içinden çıkılmaz bir hal aldı.

SÜRPRİZ TANIK

Uzun bir süre görüşemeyeceklerini düşünen Yaman ve Mira'yı, Kenan'ın vurulması olayında ortaya çıkan sürpriz tanık hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirdi.

Son yaşananlardan sonra Asım Şekip Kaya'ya bir çıkış yolu bulmak isteyen Sedef'in aklına gelen fikir Selim'in de katkısıyla tüm aileyi bir araya getiren gecenin davetiyesi oldu. Medcezir 64. bölümde Yaman, Mira'nın Altınkoy'a dönüşünü nefesini tutmuş şekilde beklerken duyulan siren sesleri gecenin hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacağının habercisi oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler