MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Medcezirin sevilen oyuncusu Hazar Ergüçlü kim" sorusuna yanıt Mynet'te

Hazar Ergüçlü, eğlenceli talk-show Beyaz Show'a sezon finaline konuk oldu. Ekran başındakileri "Hazar Ergüçlü kimdir?" diye merak etti.

Hazar Ergüçlü, Kanal D'nin fenomen TV programı Beyaz Show'un sezon finali bölümünde ekranlara geldi. Medcezir dizisinden arkadaşları ile Beyazıt Öztürk'ün konuğu olan Hazar Ergüçlü, izleyicilerden gelen soruları yanıtlayarak kendi hakkında merak edilenleri anlattı. Medcezir dizisinde Eylül karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'nün bilinmeyenlerini sizin için yanıtladık.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

1992, KKTC doğumlu olan Hazar Ergüçlü, oyunculuk hayatına Gölgeler ve Suretler filmi ile adım atmıştır. Sinema ve dizi oyuncusu olan güzel yıldız, Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapmıştır. Hazar Ergüçlü, 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile çıkışını yapmış, dikkatleri üzerine çekmiştir. Asıl şöhretini Medcezir diziyle yakalayan güzel yıldızın rol aldığı projeler şunlardır:Gölgeler ve Suretler (2010) Ruhsar,Kuzey Güney (2011-2013) Simay Canay,Açlığa Doymak(2012) Sena,Benim Dünyam(2013) Ayla,Medcezir (2013-) Eylül Buluter

HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN MEDCEZİR'DEKİ KARAKTERİ

Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Eylül karakteri, Mira ile aynı akvaryumda gözlerini açmış, yaşadığı çevreden başka hiçbir şeyle çok da fazla ilgilenmeyen, ailesinin imkanlarından keyfince faydalanan hayat dolu, çok renkli bir kızdır. Mira'nın en yakın arkadaşıdır. Ünlü Plastik Cerrah Prof. Bülent Buluter'in biricik kızı olan bu karakter annesinin erken yaşta kaybetmenin etkisiyle sevgi arsızıdır. Küçük yaşta hastalık sonucu kaybettiği annesinin boşluğu hala sızlıyor. Acısını neşesiyle vurdumduymazlığıyla saklayan bir genç kız. Babası Müstakbel cici annesi Doç. Dr. Gamze Ongun'la tanıştırdığı ilk günden itibaren tek takıntısı ve düşmanı Gamzedir. Deli gibi sevilmek isteyen Eylül, uzun süre dalga geçtiği Mert'e sonunda büyük bir aşkla bağlanır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler