MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Boz'dan O Ses Türkiye sürprizi

Murat Boz, O Ses Türkiye yeni sezonda tekrar jüri koltuğuna açıkladı. Şimdilerde Yetenek Sizsiniz programında olan Murat Boz O Ses Türkiye yeni sezonunda ekranlarda olacak.

Murat Boz geçtiğimiz günlerde Etiler'deki kuaförüne giderken görüntülendi. Uzattığı sakallarıyla imajında değişikliğe giden yakışıklı şarkıcı, geçtiğimiz günler Soner Sarıkabadayı ile bir araya gelmiş. İkilinin bir arada görüntülenmesi yeni bir proje mi var? Sorusuna neden olmuştu. Murat Boz bu soru işaretini giderecek açıklamalar bulundu: "Evet yeni bir projemiz var ama daha açıklama yapmayacağız." diyen Murat Boz, önümüzdeki sene "O Ses Türkiye" yarışmasında jüri koltuğuna oturacağının haberini verdi.

Muhabilerin yakışıklı şarkıcının eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'nun yaptığı "Murat'ı özlüyorum, ben onunla hiç düşman olmadım." açıklamasını hatırlatması üzerine Murat Boz, bir yorumda bulunmadan gazetecilere teşekkür ederek yoluna devam etti.
MURAT BOZ KİMDİR?

1980 yılında doğan Murat Boz ilk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcının yanında vokalistlik yaptı.

Solo kariyerine ise 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. 2010'da "Hayat Sana Güzel" single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti.Çeşitli firmaların reklam yüzü de olan Murat Boz, O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler