MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İdo'nun aşkı Mustafa Sandal 'Kadere Bak' klibinde

Yeni albümünde 'Kadere Bak' şarkısıyla adından söz ettiren Mustafa Sandal'ın klibiyle ilgili ilginç bir detay gündeme geldi. Kadere Bak klibindeki güzelleri özen seçen Mustafa Sandal'ın İdo'nun eski aşkı Zeynep Ece Akengin'e de yer verdiği dikkat çekti.

Mustafa Sandal, "Ben Olsaydım" albümünde yer alan "Kadere Bak" isimli şarkısıyla kasım kavuruyor. Henüz klibi yayınlanmadan büyük beğeni toplayan şarkı Kadere Bak'ın klibi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Youtube'da 1 milyon kişi tarafından izlenen klipte Mustafa Sandal'a birbirinden güzel kızlar eşlik etti. Klibinde yer alan güzeller içerisinde, Zeynep Ece Akengin'in de olduğu ortaya çıktı. Mustafa Sandal'ın bizzat kendisinin seçtiği güzellerden olan model, son olarak Mercedes Benz Fashion Week'te boy gösterdi.

İDO'NUN DÖVMESİNİ YAPTIRMIŞTI

Mustafa Sandal'ın "Kadere Bak" şarkısında yer alması için bizzat kendisinin seçtiği güzellerden olan model, bir dönem İdo Tatlıses ile bir dargın bir barışık aşk yaşamıştı. İlişkilerini bir süre önce noktalayan Tatlıses ve Akengin, İdo'nun "Sonsuz Teşekkürler" adlı single'ını yayınlamasının ardından barışmış, ancak kısa süre sonra tekrar ayrılık kararı almıştı. Akengin, İdo ile beraberlik yaşadığı dönem aşkını vücuduna kazımıştı. Sol göğsüne, İdo'nun kimlikteki adı 'İbrahim', bileğine de 'sonsuzluk' işaretiyle birlikte 'E' ve 'İ' harflerini yazdıran Akengin, ayrılıktan sonra dövmelerini kapattırmıştı.

KADERE BAK SÖZLERİ

Kadere Bak bilmem neden beni buldu, Alıştırdı kendine, git gide ben oldu, Sözleri Sökemiyorum içimden kök saldı yüreğime, Zaman durdu, Hayat Durdu, Aşk Durdu, Kandırıyor beni, kandırıyor, Yalanlarına inandırıyor, Duymuyo sözümü kör ediyo gözümü, Aklımı çeliyo bulandırıyo, Kadere Bak bilmem neden beni buldu, Alıştırdı kendine, git gide ben oldu, Sökemiyorum içimden kök saldı yüreğime, Zaman durdu Hayat Durdu, Aşk Durdu, Kandırıyor beni, kandırıyor, Yalanlarına inandırıyor, Duymuyor sözümü kör ediyo gözümü, Aklımı çeliyor bulandırıyor...

MUSTAFA SANDAL KİMDİR?

11 Ocak 1970'te doğan Mustafa Sandal, 1994 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalamıştır. albümünün ardından 1996 yılında Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazanmıştır. 1998 yılında Detay adlı çalışmasıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Mustafa Sandal bu albümle de önemli bir ticari başarı yakalamıştır. Araba ve Aya Benzer parçalarıyla yurtdışında da tanınırlığını arttırmıştır. Müzik alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra televizyon, reklam, sinema gibi sektörlerde de önemli başarılar yakalayan Mustafa Sandal bugüne kadar tüm dünya da 14 milyonun üzerinde albüm satmış ve Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Hakan Peker gibi önemli isimlerin de aralarında olduğu çok sayıda sanatçıya şarkılarıyla destek vermiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler