MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mutlu Ol Yeter 4. bölüm Atv'de yayınlandı

Ekranların yeni fenomeni olmaya aday dizisi Mutlu Ol Yeter son bölümü ile kahkaha fırtınası devam etti. Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden olmaya aday dizi Mutlu Ol Yeter 4. bölümde Ziya Bey'in mahalleliye hediye ettiği park üzerinde Güneş'in planlar yaptığını duyan Can, öfkeyle Güneş'in karşısına çıktı.

Atv ekranlarının yeni olmasına rağmen kısa sürede bağımlılık yapan dizisi Mutlu Ol Yeter 4. bölümü ile heyecan devam etti. İzleyicilerden tüm stresi sıkıntıyı alacak bir bölümle ekranlara gelen Mutlu Ol Yeter son bölümünde ne yaparsa yapsın Can'ı mutlu edemeyen Babür, yeni bir şey denemeye karar verdi ve tek bir lafı ile uçak düşürdü.

Başrollerini Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan, Aslı Enver'in paylaştığı, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği sahneler barındıran Mutlu Ol Yeter 4. bölümü 3 Mayıs pazar akşam saat 20.00'de Atv'de yayınlandı.

MUTLU OL YETER 4. BÖLÜMDE CAN'I BEKLEYEN YENİ TUZAK

Ziya Bey'in mahalleliye hediye ettiği park üzerinde Güneş'in planlar yaptığını duyan Can, öfkeyle Güneş'in karşısına çıktı ve çok ağır beddualar etti. Sonraki gün bir iş gezisine çıkan Güneş'in uçağının kaybolduğu haberi gelince herkes bu işten Can'ı ve ölçüsüzce edilmiş beddualarını sorumlu tuttu. Can masum olduğunu kanıtlamaya çalışırken Güneş, bir anda ortaya çıkar ama Can için bambaşka bir tuzak hazırlamıştı.

MUTLU OL YETER KONUSU
Babasını kaybettikten sonra Can'ı hayata bağlayan şey, çocukluğundan beri tanıdığı Zeynep'e duyduğu aşktır. Onun kendisine duyduğu aşkın farkında Zeynep ise dünyanın en kötü adamı Güneş'le birliktedir. Can, artık kimsesi kalmadığını düşünürken Babür hayatına girer. Uzak diyarlardan, adı sanı duyulmamış bir memleketten gelen acayip adam, Can'ın mutlu olması için elinden geleni yapar. Fakat Babür'ün asıl geliş amacı başkadır. Babür, babasının intikamını almak üzere Can'ı öldürmek için gelmiştir. Ne var ki Babür, adetleri ve ettiği yemin gereği, Can'ı hayatının en mutlu anında öldürmek zorundadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler