MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 106. bölümü yayınlandı

Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar 106. bölümde Neşet'le büyük bir mücadele içine girdi Akif ise ağır bir yara aldı.

TV ekranının sevilen dizilerinden Nizamı Adanmış Ruhlar son bölümü için heyecanlı sahneleriyle ekrana geldi. Her bölümü ile gündeme bomba gibi düşen dizinin bu bölümünde Yusuf ve Zeynep arasında ise şiddetli bir tartışma yaşandı, bu tartışma sonrasında kendini ispat etmek isteyen Zeynep yanlış bir hamle yaptı. Nizama Adanmış Ruhlar 106. bölümü dün akşam Samanyou Tv'de yayınlandı.

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 106. BÖLÜM ÖZETİ Neşet'le büyük bir mücadele içine giren Akif, ağır bir yara aldu. Yusuf ve Zeynep arasında ise şiddetli bir tartışma yaşandı. Zeynep, Yusuf'a kendini ispat etmek için farkında olmadan felaketler getirecek bir olaya imza attı. Suzın'la nikah kıymaya karar veren Sakaryalı ile Suzın'ın iş ortağı Henry arasında bir rekabet başladı.

Başrollerinde Orhan Kılıç,Orhan Bıyıklı rol aldığı Nizama Adanmış Ruhlar son bölümünde Ekip 1'den kurtulmak isteyen Nevzat, karargaha büyük bir baskın yaptırdı. Ağır bir darbe indirmek isteyen Nevzat, İlker'i canlı bomba olarak kullanmak ve herkesin içinde patlatmak için harekete geçti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler