MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nur Bozar'ın tavrı Nihat Doğan'ı çileden çıkardı

Bu Tarz Benim yarışmacılarından Nur Bozar'a konuk jüri üyesi olarak programa katılan Nihat Doğan sert tepki gösterdi. Nihat Doğan Nur Bozar'a sıfır puan verdi.

Show Tv'de yayınlanan Bu Tarz Benim adlı yarışmada eleme gecesi yine büyük heyecan yaşandı. Nihat Doğan'ın jüri üyesi olarak katıldığı yarışmanın eleme gecesinde 80'li yıllarında giyim tarzı podyuma taşındı. Bu Tarz Benim'in eleme gecesine damga vuran isim ise Nur Bozar oldu. Nur Bozar eleme gecesinde Nihat Doğan'dan büyük tepki gördü.

Yarışmacıların 80'lerin giyim tarzına uygun kombinlerle podyuma çıktığı gecede Nur Bozar elenmek için elinden geleni yaptı. Nur Bozar açıklamasında, "Eksiz bir kombinle çıktım. Bu şekilde çıktım. Bu gece için çok iddialı olmak istemedim. Düşük puan almak için çok uğraştım. Çünkü, artık yarışmacı olarak devam etmeyi istemiyorum. Düşük puan almam gerekiyordu. Onun için çalıştım. Başarısız olmak için çaba gösterdim. 7 haftadır sürekli kendimi savunmanın derdindeyim. Güçlü psikolojide kalma derdindeyim. Kendimi çok savunmasız, kötü hissettim. Artık yarışmada kalmak istemiyorum. En çok zor günleri yaşayan bir yarışmacı olarak tam da istediğim bu. Kimseye kırılmıyorum" ifadelerini kullandı.

Nur Bozar tarafından sarf edilen bu sözler Nihat Doğan'ın tepkisini çekti. Nihat Doğan, Nur Bozar hakkında yaptığı değerlendirmede, "Ben sıfır puan veriyorum. Her başarının arkasında büyük bir azim hikayesi, zaman zaman acı bir hikaye, zaman zaman gözyaşlarıyla dolu ama sonrasıda ortaya büyük bir karakter koyma hikayesi de vardır. Yetenek insanı sadece zirveye taşır. Ama zirvede insanları, starları tutan maalesef karakterdir. Azmi olmayan, karakteri olmayan hiçbir insanın değil şöhret sokağa çıkma hakkı yoktur" diye konuştu.

Ardından gerçekleştirilen oylamada Nur Bozar'a Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez 3'er puan verirken, Kemal Doğulu ve Ivana Sert ise 1'er puan verdi. Nihat Doğan'ın Nur Bozar'a verdiği puan ise 'sıfır' oldu. Eleme gecesinin sonunda elenen isim Nur Bozar oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler