MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim izleyicilerini üzecek haber

O Hayat Benim için karar verildi. Fox TV ekranlarının heyecan dozu yüksek yapımı yapımı O Hayat Benim 57. bölümünden sonra sezona ara verecek.

Pazar akşamı yayınlanan O Hayat Benim'in sezon finali tarihi belli oldu. Fox TV ekranlarının heyecan dozu yüksek yapımı yapımı O Hayat Benim sezon finali bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesecek sahneleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem ve Ceren Moray'ın paylaştığı dizinin sezon finali 7 Haziran Pazar akşamı yapılacak. Yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu O Hayat Benim 59. bölümü dizinin sezon finali bölümü olacak. Haziran başında ekrana ara verecek dizi Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

O HAYAT BENİM 56. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

O HAYAT BENİM 56. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Yeni bölümünde Efsun yaşam ile ölüm arasında gidip gelecek. Konak halkı ve Gelincik Yokuşu Efsun'un hastalığı ile kahrolacak. Hülya'nın anlayışsız tavırları dizinin bu bölümünde de devam ederken Mehmet Emir, aşkı ve ailesi arasında iyice sıkışacak. Sultan, Efsun'un moral bulması, kendini iyi hissetmesi için her şeyi yapacak. Efsun için gerekli böbrek bulunacak mı? Kan uyumu olumsuz çıkan Efsun ile ilgili şok gerçek sonunda anlaşılacak mı? O Hayat Benim 56. bölümü nefes kesen sahneleri ve merakta bırakan anları ile fenomenleriyle buluşacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler