MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 33. bölüm Fox Tv ekranlarından yayınlandı

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı O Hayat Benim son bölümüyle izleyenlerini ekranları başına kitlemeye devam etti. O Hayat Benim 33. bölümde Efsun'un gerçek yüzünü görenler yanından uzaklaşmaya başladı.

Fox Tv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi O Hayat Benim 33. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Merakla izlenen dizinin bu bölümünde Mücella ve Nuran, Bahar hakkındaki gerçekleri öğrendiler ve Efsun'un yalanlarına ortak olmak istemediler. Bunun yanında Bahar ise İlyas'ın üzüntüsüyle içten içe erimeye başlar. O Hayat Benim son bölümüyle her hafta olduğu gibi yine izleyenleri ekranları başınba kitledi ve heyecan dolu anlar yaşattı. O Hayat Benim 33. bölümüyle 14 Aralık Pazar akşamı ekrana geldi.

O Hayat Benim son bölümde Ateş'in yıllardır ailesinin intikamını almak için beklediği hesap günü nihayet geldi. Ateşi intikamı hayattan, affetmeyi ise Bahar'dan öğrendi. Edibe Atahan çaresizlik içinde kaçınılmaz sonunu beklemeye başladı. Ailesini kurtarmak için hiç düşünmeden kendini feda eden İlyas ise taşıdığı vicdan azabını sonunda ablası ile paylaştı.

Bahar hakkındaki gerçekleri öğrenen Mücella, Nuran ve Efsun'un yalanlarına ortak olmayı kabullenmedi. O Hayat Benim 33. bölümde gerçekler birer birer yüzünü göstermeye başladı. Bahar, İlyas'ın üzüntüsüyle günden güne erimeye başladı. Ona verdiği sözü tutmanın peşinde olan Ateş ise adaletin kazanması için mücadele ederken kendini ölümcül bir tehlikenin ortasında buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler