MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim son bölümünde Efsun hakkında şok gerçek

O Hayat Benim son bölümü süpriz gelişmeleriyle ekrana geldi. Her bölümü ile adından söz ettiren O Hayat Benim 55. bölümünde Efsun iyileşmiş sanılsa da, Mehmmet Emir biricik kızı hakkında şok gerçeği öğrendi.

Pazar akşamlarına damga vuranO Hayat Benim son bölümünde izleyicileri yine heyecan dolu gelişmeler bekliyordu.. Keremcem, Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin başrollerinde oynadığı, iddialı yapım O Hayat Benim 55. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Dizinin bu fragmanında geç geldiği, kardeşine inanmadığı için pişmanlık duyan Bahar'ın perişan hali gözler önüne geldi. Peki, son bölümde kalbi duran Efsun hayata döndürülebildi mi? Soru işaretleriyle dolu bir bölümle ekrana gelen O Hayat Benim son bölümü 17 Mayıs Pazar akşamı Fox Tv ekranlarına geldi.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Efsun ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgiyi aştı ve hayata geri döndürüldü. Efsun'u kaybetme tehlikesi yaşayan Bahar kardeşine yine kıyamadı ve Ateş'in ısrarlarına rağmen bir süre daha Efsun ile kalmaya karar verdi.Efsun, kendini biraz iyi hissedince, doktorların tüm itirazlarına rağmen tedavi gördüğü hastaneden kaçar gibi ayrıldı. O Hayat Benim 55. bölümünde Mehmet Emir ise hem aşkı hem de ailesi yüzünden büyük sorunlar yaşadı. Hülya'nın anlayışsı tavırlarına daha fazla dayanamayan Mehmet Emir, kardeşini evinden kovdu.Sultan, Efsun'un moral bulması, kendini iyi hissetmesi için, gelincik yokuşu komşuları ile birlikte pikniğe kararı aldu. Piknikte güzel ve neşeli saatler geçirilirken Mehmet Emir, Efsun'un doktorundan şok edecek bir gerçek öğrendi. Biricik kızı Efsun'un, kimsenin tahmin etmediği ciddi bir rahatsızlığı vardı ve en kısa zamanda önlem alınmalıydı. Mehmet Emir, Efsun'u uyarmak için telefon ettiğinde belki de çok geç kalmış olacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler