MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye yeni bölümlerini bekleyenlere kötü haber

Haftada dört gün yayınlanan O Ses Türkiye'nin yayın akışında yer almaması, merakta bıraktı. Peki, O Ses Türkiye yeni bölümleri neden yayınlanmıyor. İşte, O Ses Türkiye'nin durumunu merak edenler için detaylar!

Tv8 ekranlarında ilgiyla takip edilen ve yayınlandığı her hafta büyük ses getiren O Ses Türkiye yeni bölümleri heyecanla beklenirken; gelen haber üzdü. Cumartesi, pazar, pazartesi ve salı olmak üzere haftada dört gün ekrana gelen O Ses Türkiye bu hafta için yayınlanmayacak. O Ses Türkiye son olarak yılbaşı özel programı ile 31 Ocak Perşembe günü ekranlara gelmiş, bu kez ekranların ünlü isimleri yeteneklerini göstermişti. Peki, O Ses Türkiye bitti mi, bu hafta neden yayınlanmıyor? Jüri üyeliğini Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise, Athena Gökhan ve ikizi Hakan'ın yaptığı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümü nedeniyle yeni bölümleri çekilmedi. Tv 8 yayın akışına sevilen ses yarışmasının ekrana geldiği saatlere; büyükler salon turnuvası programları ve yerli-yabancı sinema filmleri konuldu. Ancak 10 Ocak Pazar günü O Ses Türkiye yılbaşı özel programı kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için yeniden ekranlarda olacak.

BU KEZ ÜNLÜLER YARIŞTI

Gerek sempatik jüri üyeleri gerekse birbirinden iddialı yarışmacılarıyla sık sık adından söz ettiren O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında da eğlencelerin en güzeli yaşandı! Sahneye çıkanlar bu kez ekran dünyasının yıldızları oldu! Sürpriz isimlerin sahneye çıktığı gecede 3 adam, özel şovu ile yılbaşı gecesi herkesi kahkahaya boğarken; Hidayet Türkoğlu utangaç tavırlarıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu.

MEMATİ DE O TÜRKİYE'DEYDİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mematisi Gürkan Uygun'un hem O Ses performansı hem de yeni yıl dileği ise şaşkınlık yarattı. O Ses Türkiye sahnesinde jürinin karşısında Sezen Aksu'nun Büklüm Büklüm şarkısını seslendirdi. Şarkısını söyledikten sonra yeni yıl dileğini de söyleyen Gürkan Uygun, "2016 yılı hepimize önce sağlık getirir, sonra barış getirir, yasaklar kalkar herkes istediği gibi yaşar inşallah" dedi.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL'İN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye jüri üyeleri ise her zamanki gibi arkası sahneye dönük bir şekilde tanımadıkları bu sesleri değerlendirdiler. Peki, O Ses Türkiye'nin yılbaşı birincisi kim oldu? O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe yayınlanan yılbaşı özel programında en çok puanı alan Gökhan ve Hakan, günün şampiyonu oldu.

O SES TÜRKİYE'DE YARIŞAN İSİMLER KİMLER?

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında; Emre Kınay, barış falay, Aras Bulut İynemli, Gürkan Uygun, Ezgi Mola, Büşra Pekin, Paramparça'nın genç oyuncuları Alina Boz ve Leyla Tanlar, Hande subaşı ve Hidayet Türkoğlu, 3 Adam ibrahim büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler sesleriyle jüri üyelerini etkilemeye çalıştı.

AHMET PARLAK YILBAŞINDA DA COŞTURDU

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan yılbaşı özel bölümüne damga vuran bir diğer isim de Athena Gökhan'ın teşvikiyle Türkiye'nin tanıdığı Ahmet Parlak oldu. Daha önce isyanıyla hem jüri üyeleri ve stüdyodakileri hem de ekran başındakileri etkilemeyi başaran Ahmet Parlak yine performansıyla herkesi büyüledi.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI REYTİNGLERİNİ SÜPÜRDÜ

En son yılbaşında ekrana gelen O Ses Türkiye " Yılbaşı Özel" programıyla rakiplerini yıktı geçti. Reytingleri alt üst eden "O Ses Türkiye Yılbaşı Özel" yarışması 1. sıraya otururken 2. sırada "Fox Ana haber" bülteni, 3. sırada da Star TV'de yayınlanan "Geniş Aile Yapıştır" sinema filmi yer aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler