MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de Athena Gökhan'ın arabesk yorumu

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin bu hafta yayınlanan bölümünde Athena Gökhan arabesk şarkı söyledi, seyirci coştu.

Tv8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin dün gece yayınlanan bölümünde jüri üyesi Gökhan Özoğuz ısrarları kıramadı. Konserlerinde de söylediği parça ''Dilek Taşı'' parçasını seslendirdi.

Sözleri Ali Tekintüre'ye, müziği Gülden Karaböcek'e ait olan, geçen yıl kaybettiğimiz ünlü sanatçı Ferdi özbeğen'in de yorumladığı "Dilek Taşı" adlı parçayı seslendiren Gökhan Özoğuz'a bir diğer jüri üyesi Ebru Gündeş de katıldı. Gökhan Özoğuz, Acun Ilıcalı ve seyirci ve jüri üyelerinden büyük beğeni aldı. Yoğun istek üzerine bu kez sanatçı Zafer Peker'e ait olan, Ayna grubunun da yorumladığı "Gitme Kal Diyemedim" adlı parçayı tek başına seslendirdi.

Yarışmacı gözyaşlarını tutamadı

Yine bu hafta yayınlanan bölüme katılan yarışmacı Ebru Özsoy, 'Sunam' parçasını seslendirdi. Jüri üyelerinden Hadise ve Gökhan Özoğuz'un dönmesiyle yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı. Yakın zamanda babasını kaybeden Özsoy, eğer başarabilirsem bir albüm çıkarıp 'Babamın Şarkıları' ismini vermek istiyorum dedi. Özsoy, ilk başta Gökhan'ı seçmek istediğini ancak Hadise ilk dönünce kararını değiştirdiğini söylererek Hadise ile yola devam etme kararı aldı.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler