MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de Athena'dan bir ilk

O Ses Türkiye'nin dün yayınlanan bölümünde Athena grubundan bir ilk geldi. O Ses Türkiye'nin 14 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Athena, alışılagelmiş performanslarının dışına çıkıp türkü seslendirdi.

Tv 8'nin sevilen ses yarışması O Ses Türkiye, ekranların en çok izlenen yarışması Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden çok farklı sesleri tanıtmaya devam ederken, renkli jüri üyeleriyle de sık sık gündeme geliyor. O Ses Türkiye'de 14 Aralık'ta ekranlara gelen son bölümünde sahneye çıkan Athena grubu türkü performansıyla gönülleri fethetti. Kendi tarzlarının dışına çıkarak Zahid Bizi Tan Eyleme türküsünü seslendiren Athena grubu izleyicilerden tam not aldı. Athena Grubunu'n dün seslendirdiği türkü Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa'nın öldürüldüğü sahnede de kullanılmış ve milyonlar tarafından beğeniyle dinlenmişti.

ATHENA GRUBUNUN TARİHİ

O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşlerin 1987'de kurdukları Athena, Türkiye'de ska ve punk tarzında müzik yapan ilk gruplardan birisidir. A Milli Basketbol takımımız için yaptığı 12 Dev Adam şarkısı ile uzun süre ses getiren grup, Türkiye'nin Eurovision'daki en yüksek puanını almayı başarmıştır. Birçok rock müzik dinleyicisine göre Türkiye'nin en iyi rock gruplarından olan Athena en son Altüst albümünü piyasaya sürmüştür.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler