MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'de kriz çıktı

Tv 8'in sevilen ses yarışmacısı O Ses Türkiye'nin son bölümüne Kübalı yarışmacı Solanch de La Rose Hourutner Marquez, damga vurdu. Yarışmacının, Hadise'yi seçmesi, O Ses Türkiye'de kıskançlık krizi çıkardı.

Tv 8 ekranların en çok izlenen yarışması O Ses Türkiye, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden çok farklı sesleri tanıtmaya devam ederken, renkli jüri üyeleriyle de sık sık gündeme geliyor. O Ses Türkiye'nin 15 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde Kübalı yarışmacının performansı konuşuldu. Müthiş seslerin yarıştığı program O Ses Türkiye'ye Away şarkısıyla katılan Kübalı yarışmacı Solanch de La Rose Hourutner Marquez'in juriye kendine hayran bıraktı. Bütün jüri üyelerinin kendi takımına dahil edebilmek için ikna etmeye çalıştığı Solanch de La Rose Hourutner Marquez'in Hadise'yi seçmesi ortalığı karıştırdı. Özellikle O Ses Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Murat Boz, yarışmacının kendisini seçmemesine çok bozulunca, kıskançlıktan çıldırdı.

ATHENA GRUBUNDAN MUHTEŞEM TÜRKÜ PERFORMANSI

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu, haftada 4 gün ekrana gelen O Ses Türkiye'ye bu hafta damga vuran bir diğer olay ise Athena grubunun türkü performansı oldu. O Ses Türkiye'de 14 Aralık'ta ekranlara gelen son bölümünde sahneye çıkan Athena grubu türkü performansıyla gönülleri fethetti. Kendi tarzlarının dışına çıkarak Zahid Bizi Tan Eyleme türküsünü seslendiren Athena grubu izleyicilerden tam not aldı. Athena Grubunu'n dün seslendirdiği türkü Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa'nın öldürüldüğü sahnede de kullanılmış ve milyonlar tarafından beğeniyle dinlenmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler