MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 32. bölümde şok gelişme

Poyraz Karayel son bölümü ile izleyicilerini yine çok şaşırttı. Güçlü kadrosu ve iddialı senaryosuyla gönüllerde taht kuran Poyraz Karayel 32. bölümünde Bahri, Poyraz tarafından tutuklandı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel 32. bölümüyle izleyici karşısındaydı. Poyraz, Bahri'ye saklı gerçekleri anlattı. Aksiyon ve heyecan dozunun her geçen hafta daha da yükseldiği Poyraz Karayel son bölümünde Ayşegül ve Poyraz arasındaki uçurum daha da büyüdü. Kardeşinin ölümünde Poyraz'ın babasının parmağı olduğunu öğrenen Ayşegül adeta yıkıldı. Bahri ve Adil Topal savaşı nereye gitti? Babalarının savaşı arasında kalan Ayşegül ve Poyraz arasında neler yaşandı? Tüm bu soru işaretleri Poyraz Karayel yeni bölümünde yanıt buldu? Kadrosunda; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan'ın gibi başarılı isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel 32. bölümü ile dün akşam saat 20.00'de Kanal D'deydi!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Bu hafta 32. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Poyraz Karayel'de tansiyon yükseldi... Poyraz'ın Adil Topal'la ilgili itirafı Poyraz ve Ayşegül'ün arasına bir bomba gibi düştü. Bu ağır gerçekle nasıl başa çıkacaklardı? Bahri ise Ufuk'un son sözlerinin ardından Poyraz'la ilgili kuşkuya düşmüştü; acaba Adil Topal hakkında Poyraz ne biliyordu?Ama Bahri'yi daha büyük bir sorun beklemekteydi. Bahri'nin hastaneden çıkışını gören İsmail Karayel Ufuk'un ölümüyle ilgili Bahri'yi suçladı. Üstelik Bahri'nin işbirlikçisi de yakalandı. Poyraz köşeye sıkışmıştı, Bahri'yi cinayet zanlısı olarak gözaltına almak zorundaydı... Sema ve Sefer'in düğünü ise son hız yaklaşmaktaydı. Seferler bekarlığa veda telaşına düşmüşken Sema sağlığıyla ilgili öğrendiği bilgiden sonra evlilik kararını bir daha gözden geçirdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler