MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rakiplere 'seksi' fark

'Televizyondaki en seksi kadın' Elisha Cuthbert seçildi.

ABC televizyonundaki 'Happy Endings' isimli dizide rol alan Kanadalı aktris Elisha Cuthbert, Hollywood'da küçük bütçeli filmlerde oynadıktan sonra adını '24' dizisiyle dünyaya duyurdu.
Dünyaca ünlü Maxim dergisinin televizyon yıldızları arasında yaptığı dev ankette dizi oyuncusu Elisha Cuthbert 'Televizyondaki en seksi kadın' seçildi.

[

ELISHA CUTHBERT](http://birbak.mynet.com/galeri/rakiplere-seksi-fark/413/1338605)

Amerikan basınından The Huffington Post'un sitesinde yer alan habere göre; Maxim dergisine kapak olan 30 yaşındaki Cuthbert, Kaley Cuoco, Sofia Vergara ve Zooey Deschanel gibi favorileri geride bıraktı. Cuthbert dergiye yaptığı açıklamada, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı şımardığını belirtti. Cuthbert, "Herkese teşekkür ederim, ama beni seçen herkes çılgının teki. Çünkü ekranlarda benden daha seksi bir sürü insan var" şeklinde konuştu.

Yine de ödülü tüm zarafetiyle kabul ettiğini söyleyen ünlü yıldız, yeni dizisindeki rol arkadaşları Eliza Coupe ve Casey Wilson'a göndermede bulunarak, "Şimdi bu iki kadınla birlikte çalışmak çok daha zor olacak" şeklinde espri yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler