MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 152. bölümde sürpriz isim

Sevilen dönem dizisi Seksenler 152. bölümü 8 Nisan akşamı izleyicileriyle buluştu. Keyifli sahnelerin eksik olmadığı Seksenler son bölümde Malkoçoğluna gönderme yapılırken dizinin son bölümünde Ergun ve Nazlı'nın arasını açacak bir isim diziye dahil oldu.

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizisi Seksenler 152. bölümüyle izleyiciye keyif dolu anlar yaşatmaya devam etti. Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan ve oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler 152. bölümde Nazlı'ya görücü gelince, Ergun çılgına döndü.

SEKSENLER 152. BÖLÜM ÖZETİ

Seksenler son bölümde Malkoçoğlu rüzgarı esti! Seksenler son bölümde Nazlı ve Ergun'un arası hala düzelmedi. Ergun'un barışma çabaları devam etse de, Nazlı ayrılık kararından dönecek gibi değildir. Bu sırada Nazlı'ya görücü gelmesi Ergun'u çılgına çevirdi. Seksenler yeni bölümde kıskançlık krizine giren Ergun, Nazlı'ya gelen görücüyü engelleyebildi mi? Öte yandan Pastacı Sami'nin pastanesi bir han, Ahmet ise o hana uğrayan Malkoçoğlu olsaydı neler yaşanacaktı? Seksenler son bölümde yaşananlar Ahmet ve Pastacı Sami'nin arasında yaşananlar, birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler