MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 180. bölüm fragman videosu güldürdü

Trt 1'in eğlenceli dönem dizisi Seksenler yeni bölüm fragman videosu yayınlandı. Cumartesi günleri izleyici karşısına çıkan Seksenler'in yeni bölümünde mahalleye hırsız dadanıyor.

Sevilen dönem dizisi Seksenler yeni bölümleriyle ekran başındakilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Her hafta farklı bir maceranın yaşandığı Seksenler 180. bölüm fragmanıyla yine renkli sahnelerin sinyalini verdi. 1980'lerde yaşanan olayları kimi zaman hüzünlü kimi zamansa eğlenceli bir şekilde anlatan dizinin bu haftaki bölümünde mahalleli hırsız şoku yaşayacak. Tek tek herkesin evine ve iş yerine dadanan hırsızın Rıza Komser'in de evine girmesi ancak bu durumun mahalleliden saklanılması, ekran başındakileri kahkaya boğacak. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Seksenler yeni bölümüyle 13 Şubat Cumartesi akşamı TRT 1'de!

SEKSENLER 179. BÖLÜM ÖZETİ

Son olarak 6 Şubat Cumartesi ekrana gelen Seksenler'de şunlar yaşanmıştı: Rukiye'nin narkozun etkisiyle söyledikleri ailesine birbirinden komik anlar yaşattı. Rukiye'nin narkozun etkisinden çıkması zaman alacaktır.Hamile olan Gülden kokulara karşı hassaslaşınca, Ahmet zor anlar yaşattı. Sürekli yıkanmak zorunda kalan Ahmet'i zor günler bekliyordu. Nazlı, Rukiye'nin refakatçisi olup hastanede kaldığı için Şahin ve Fehmi evde yalnız kaldılar. Fehmi ile evde tek başına kalmaktan ve kendisini kapı dışarı etmesinden korkan Şahin, Fehmi ile iyi geçinmenin yollarını aradı.Pastacı Sami'nin annesi Fato ana kayboldu. Tüm mahalle Fato anayı bulmak için seferber olur. Günler geçer Fato anadan hiçbir haber alınamadı. Ergun ve Butik Ali'nin tuvalet ihalesi yüzünden başı belaya girdi. Mafya tekrardan onları tehdit etmek için mahalleye geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler