MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler son bölüm TRT 1'de izleyenlerinin karşısına çıktı

Seksenler 137. bölümüyle izleyenlerine yine keyifli bir akşam yaşatmayı başardı. Merakla beklenen Seksenler son bölümde Ergun'un Almanya'daki karısı Helga'nın mahalleye gelmesi ve Nazlı'nın ailesiyle samimiyeti ilerletmesi işleri karıştırdı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla seksenli yılların sıcak mahalle ortamını evinize taşıyanSeksenler 137. bölümüyle yine eğlenceli bir akşam yaşattı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinin bu bölümünde Ergun, Almanya'daki karısının İstanbul'a gelmesiyle neye uğradığını şaşırır. Üstelik Helga, Çınaraltı Mahallesi'ne yerleşme konusunda kararlıdır! Sevilen diziSeksenler son bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı ekrana geldi.

Seksenler son bölümde Ergun hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı kötü günler geçiren Ergun, bir şok daha yaşar. Ergun, Seksenler 137. bölümde Almanya'daki karısından boşanmaya çalışırken, Helga'nın aniden Türkiye'ye çıkıp mahalleye gelmesi ile işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ergun Seksenler son bölümde evli olduğunu Nazlı ve ailesinden gizlemek için elinden geleni yapsa da Helga'nın aniden Türkiye'ye gelmesi her şeyi altüst etti. Üstelik Helga'nın Çınar Altı mahallesine yerleşme planı yapması Ergun'u iyice köşeye sıkıştırdı.

Helga Seksenler 137. bölümde mahalleye gelip Ergun'un karşısına çıktığında Ergun'un eli ayağı birbirine dolaştı. Ergun'un bu büyük sırrını bilen Şahin ve Butik Ali'nin nasıl davanacağı merak konusuydu. Tüm bunlar olurken Helga'nın, Nazlı ve ailesiyle tanışıp yakınlaşması Seksenler son bölümde Ergun için felaket oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler