MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi 25. bölümde şok eden final sahnesi

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Şeref Meselesi son bölümü nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Yiğit, Emir'in suçunu üstüne aldu. Şeref Meselesi 24. bölümün süprizlerle dolu detayı haberimizde!

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi Şeref Meselesi 24. bölümü sürpriz gelişmeleriyle ekranlara geldi. Merakla beklenen dizide bu hafta Yiğit büyük bir fedakarlık gösterdi. Hem kardeşinin geleceğini kurtarmak hem de etrafındakilerin daha fazla tehlikede olmasını engellemek için Emir'in suçunu üstlendi. Öte yandan Kübra Emir'e aralarındaki bağı güçlendirecek büyük bir adım attı.

Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Şerif Erol ve Tilbe Saran'ın paylaştıkları Şeref Meselesi 24. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

ŞEREF MESELESİ 24. BÖLÜMDE YİĞİT KENDİNİ FEDA EDİYOR

Yiğit, hem kardeşinin geleceğini kurtarmak hem de etrafındakilerin daha fazla tehlikede olmasını engellemek için Emir'in suçunu üstlendi. Başsavcı Emir'i, Yiğit'in davasından alsa da genç adam, abisiyle yeni bir hayat kurmak için işin peşini bırakmadı. Cesedin ortaya çıkmasının arkasında Hakkı'nın olduğunu öğrenen Emir vakit kaybetmeden harekete geçti.

KÜBRA'NIN BÜYÜK ADIMI

Kübra, evlilik yıldönümlerinde Emir'e sürpriz hazırlayarak, kocasıyla yakınlaşmak için büyük bir adım attı. Kardeş olduklarını hatırlayan Emir ve Yiğit ise aralarındaki buzlar büyük oranda eridi. Sonunda Yiğit'in inadı kırıldı ve savcılığa örgütle ilgili bilgi aktarmayı kabul etti. Seyhan'la ilgili haber alan Emir, sonunda başarılı bir operasyonla Sibel'in katilini yakalattı. Kızına sahip çıkıp, babalık yapmak isteyen Yiğit ise herkesi şaşırtan bir karar aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler