MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şimdi Onlar Düşünsün 18. bölümüyle final yaptı

TRT 1'in komedi dizilerinden Şimdi Onlar Düşünsün final bölümüyle ekranlara veda etti. Reytinglerde beklenen başarıyı sağlayamayan dizi 18. bölümüyle ekranlara son kez izleyici karşısına çıktı. Şimdi Onlar Düşünsün final bölümünde Aziz'in Malatya'ya dönüp dönmeyeceği merak konusu...

Ekranların komedi dizilerinden Şimdi Onlar Düşünsün final bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Reytinglerde başarıyı sağlayamayan dizinin finalinde Aziz Keklik'in Malatya'ya gidip gitmeyeceği merak uyandırdı. Başrollerinde Şafak Sezer, Açelya Samyeli Danoğlu, Gökçe Özyol, Melis Tüzüngüç gibi isimlerin olduğu dizi Şimdi Onlar Düşünsün final bölümüyle 18. bölümüyle 23 Şubat Pazartesi akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

Şimdi Onlar Düşünsün 18. bölüm özeti:

Aziz, kız kardeşinin yaşadığı hayal kırıklığını atlatabilmesi için, annesi ile Reyhan'ı, Malatya'ya gönderdi. Yaşanan bu olaylardan kendisi de çok derin bir şekilde etkiledi. Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde artık bir karara varmak zorunda kaldı. "Gitmeli miyim, kalmalı mıyım?" Aziz Keklik, artık o koca evde yalnız başına kaldı. Ancak onu büyük bir sürpriz bekliyordu. Balayına çıkan Zinnur ve Aytekin Bey'in evine fare girdi. Bu durumu öğrenen Senem, Pamir ve Gürbüz, Aziz'in evine sığınmak zorunda kaldılar ve böylece büyük bir curcuna yaşandı.

Aziz'in Malatya'ya dönmesi için her türlü planı yapan Pamir ise, kötülükte son nokta olan kara büyüden medet umuyordu. Bu nedenle Aziz'in voodo bebeğini yaptırdı. Aziz Keklik'in kaderi artık Pamir'in elindeydi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler